Και επιτέλους αποκαλύφθηκε σε ποιους ήταν χρήσιμοι οι παράνομοι μετανάστες. Το ομολόγησε ο ίδιος ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νικόλαος Δένδιας. «Κινδυνεύουμε με πλήρη αλλοίωση της κοινωνίας, το μεταναστευτικό ίσως είναι μεγαλύτερο πρόβλημα και από το οικονομικό», είπε ο κ. Δένδιας αλλάζοντας όχι μόνο την ατζέντα στην κοινωνία και την ιεράρχηση της θεματολογίας στα ΜΜΕ, αλλά θέτοντας ως προτεραιότητα για την κυβέρνηση το μεταναστευτικό και όχι την οικονομία.

Είναι παράλογο μέσα σε αυτή την κατάσταση που ζούμε, να χάνει την πρώτη θέση στο κοινωνικό και κυβερνητικό ενδιαφέρον η τραγική οικονομική κατάσταση, η εξαθλίωση των πολιτών, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας μέσω των ιδιωτικοποιήσεων και η πλήρης παράδοση των πόρων στις τράπεζες. Κι όμως, έγινε.

Το παιχνίδι ξεκίνησε. «Οι Αθηναίοι επιτέλους ανασαίνουν», «Οι Αθηναίοι επιτέλους δε φοβούνται», είναι μερικοί από τους βαρύγδουπους τίτλους των ΜΜΕ, που επιδεικνύουν την αποτελεσματικότητα της πολιτικής Δένδια. Είναι γελοίο όλο αυτό το σκηνικό, όταν αυτή η «ανακούφιση των Αθηναίων» προήλθε από μόλις 7.000 προσαγωγές μεταναστών, εκ των οποίων συνελήφθησαν 1.500 για έλλειψη εγγράφων και 88 Πακιστανοί επαναπατρίστηκαν, ενώ μέχρι χτες μιλούσαν για την ύπαρξη 1.000.000 παράνομων μεταναστών στην Αθήνα.

Πώς είναι δυνατόν να αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά όταν έχει «λυθεί» μόλις το 0,7% του προβλήματος; Αν είναι έτσι, με άλλες 1.500 συλλήψεις έχει τελειώσει το θέμα. Όμως, δεν τους ενδιαφέρει να φαίνονται γελοίοι, από τη στιγμή που υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες γελοίοι πρόθυμοι να πιστέψουν την κάθε γελοιότητα που τους σερβίρεται.

Και ναι, μιλάω με πλήρη συνείδηση για εκατοντάδες χιλιάδες γελοίους συμπατριώτες μου. Είναι οι λαθρορατσιστές και οι λαθρονεοναζί της Ελλάδας. Αυτοί που χτυπιούνται ότι δεν ψήφισαν «Χρυσή Αυγή», αλλά εκτιμούν τις κινήσεις, τις πρακτικές και τη λογική της «Χρυσής Αυγής». Είναι αυτοί που λένε ότι δεν είναι ρατσιστές και φασίστες, αλλά «απλώς συμφωνούν με τη Χρυσή Αυγή σε ορισμένα θέματα». Η «Χρυσή Αυγή» είναι η ιδεολογία του μίσους. Δε γίνεται να συμφωνείς με κάποια μέρη του μίσους. Μισείς οτιδήποτε σ’ ενοχλεί, αφού βέβαια το έχεις εκμεταλλευτεί όσο πάει.

Διότι πολλοί από τους γελοίους λαθρορατσιστές συμπατριώτες μου, απασχολούσαν στις δουλειές τους, σε πόλεις και χωριά, «λαθρομετανάστες». Κέρδιζαν από τα χαμηλά έως ανύπαρκτα μεροκάματα και από την εισφοροδιαφυγή. Αυτοί οι γελοίοι, απασχολούσαν «λαθρομετανάστες» στα χωράφια τους κι όταν ερχόταν η ώρα της πληρωμής, τους κάρφωναν στην Αστυνομία. Όλοι αυτοί οι λαθρορατσιστές που συμμετείχαν ενεργά στο εμπόριο μεταναστών, δεν κυνηγήθηκαν ΠΟΤΕ από την αστυνομία ή το ΣΔΟΕ.

Αυτοί οι λαθρορατσιστές που επί χρόνια έβγαζαν σοδειές με αυτόν τον τρόπο, δεν κατηγορήθηκαν ΠΟΤΕ από τη «Χρυσή Αυγή» ή τους υπόλοιπους λαθρορατσιστές με το επιχείρημα ότι «φτωχοί άνθρωποι ήταν, πάλευαν να μειώσουν το κόστος παραγωγής τους». Το μείωσαν, όμως εγώ δεν είδα να μειώνεται η τιμή των προϊόντων τους. Μεγάλωσαν απλώς τα κέρδη τους, αυτοί οι φτωχούληδες παραγωγοί και ίσως κάποια από αυτά τα προϊόντα να μοιράστηκαν, μάλιστα, από τους χρυσαυγίτες στο Σύνταγμα ως «γνήσια ελληνικά πατριωτικά προϊόντα».

Αυτοί που νοίκιαζαν τις αποθήκες τους στο κέντρο της Αθήνας σαν σπίτια σε παράνομους μετανάστες, δίχως να δηλώνουν το ενοίκιο στην εφορία, δεν καταδικάστηκαν ΠΟΤΕ από κάποιο δικαστήριο. Κι όμως είναι οι πλέον συνηθισμένοι φοροφυγάδες.

Το πρόβλημα με τους παράνομους μετανάστες σαφώς και υπάρχει. Κι είναι ηλίθιος όποιος αρνείται να το παραδεχθεί. Ή ζει αλλού. Όμως είναι χιλιάδες φορές πιο ηλίθιος, όποιος δε σκέφτηκε ποιους εξυπηρετούν τόσα χρόνια οι παράνομοι μετανάστες, ποιοι είναι οι νταβατζήδες που πουλάνε προστασία στις ιερόδουλες – παράνομες μετανάστριες, ποιοι συμμετέχουν στα κυκλώματα που διακινούν εντός Ελλάδας τους παράνομους μετανάστες.

Όσο γελοίοι και ηλίθιοι είναι όλοι αυτοί οι λαθρορατσιστές, άλλο τόσο επικίνδυνοι είναι. Είναι οι αυριανοί ψηφοφόροι της «Χρυσής Αυγής» που θα την ενισχύσουν ακόμη περισσότερο, είναι οι ίδιοι που σπρώχνουν όλα τα κόμματα να εντάξουν τον ρατσισμό στις επίσημες πολιτικές τους.

Είναι γελοίοι και ηλίθιοι όλοι αυτοί οι λαθρορατσιστές, διότι δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Από τη μια, κραυγάζουν για τον αφελληνισμό της Θράκης λόγω της αύξησης του μουσουλμανικού πληθυσμού της κι από την άλλη πιέζουν να γεμίσει η Θράκη με στρατόπεδα που θα μαντρώνουν μουσουλμάνους. Ούτε ξέρουν τι θέλουν, ούτε ξέρουν τι λένε. Γι’ αυτό είναι ηλίθιοι.

Διακινείται ήδη το σενάριο ότι στην Ελεύθερη Οικονομική Ζώνη που θα δημιουργηθεί στη Θράκη, οι φάμπρικες που θα στηθούν δεν έχουν όρεξη να δώσουν ούτε 10 ευρώ μεροκάματο, οπότε οι παράνομοι μετανάστες των στρατοπέδων, θα αποτελέσουν μία πολύ καλή λύση για φθηνά εργατικά χέρια. Είναι ένα από τα σενάρια που κυκλοφορεί όλο και συχνότερα, αλλά σιωπηλά. Ούτε το πιστεύω, ούτε το αποκλείω. Όμως αν ισχύσει, τότε οι λαθρορατσιστές, θα έχουν αφελληνίσει όλη τη Θράκη με την ευλογία της πνευματικής τους μητέρας, της «Χρυσής Αυγής».

Δεν έχω καμία ελπίδα. Η μετριότητα που κυριαρχούσε, παρέδωσε τη θέση της στην ηλιθιότητα, τον ρατσισμό και τον λαϊκισμό των νεοναζί. Οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ επέτρεπαν όλα αυτά τα χρόνια την είσοδο παράνομων μεταναστών. Τους βόλευε. Τώρα αποκομίζουν τα κέρδη τους, υπό την αιγίδα της «Χρυσής Αυγής». Και κάποιες χιλιάδες βλαμμένων, πανηγυρίζουν ότι λύθηκε το πρόβλημα.

Πηγή : Καρτέσιος