Ο Μένιος Φουρθιώτης χάνει τους αστυνομικούς που… “δεν είχε” (!) με εντολή του «σερίφη» Χρυσοχοΐδη προς τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ, τον κ.Καραμαλάκη, που πριν από μια βδομάδα δήλωνε ότι δεν υπάρχουν αποσπασμένοι αστυνομικοί στην υπηρεσία του Φουρθιώτη, αλλά μετά την αποκάλυψη και αυτού του ψεύδους (τι πρωτότυπο!) και ο Χρυσοχοίδης και ο Καραμαλάκης,  παραμένουν στις θέσεις τους…

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το news247.gr το νέο ξεφτιλίκι έχει ως εξής:

“…ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ζήτησε από τον Αρχηγό της Αστυνομίας να κοιτάξει τις καταγγελίες για Φουρθιώτη και να πάρει μέτρα. Με εντολή Αρχηγού ζητήθηκε από την αρμόδια επιτροπή να επανεξετάσει τα αντικειμενικά κριτήρια για την φύλαξη του συγκεκριμένου ατόμου και εφόσον δεν κρίνεται απαραίτητη να αρθεί. Αυτό προέκυψε και δόθηκε εντολή να παύσει η φύλαξή του στην οικία του και να αρθεί η φρουρά τεσσάρων αστυνομικών που του είχε παραχωρηθεί. Πρόσθετα θα επιστραφούν και δύο υπηρεσιακά οχήματα που έπαιρνε εναλλάξ ανάλογα με τις μηχανικές βλάβες, που ήταν ένα Skoda και ένα παλιό κατεσχεμένο BMW που εμφάνιζε διαρκώς βλάβες. Μάλιστα, την περασμένη Τρίτη επειδή εμφάνισε βλάβη το BMW το επέστρεψε και πήρε το Skoda για την συνοδεία του, ενώ θωρακισμένο είναι μόνο το δικό του ιδιωτικό αυτοκίνητο.

Να υπενθυμίσουμε οτι ήταν η ίδια η Αστυνομία που εδώ και μια βδομάδα διέψευδε το θέμα της παροχής αστυνομικής φύλαξης στον Φουρθιώτη, όταν η υπόθεση δημοσιεύθηκε σε ιστοσελίδες ενώ υπήρξαν και καταγγελίες του αντιδημάρχου Ραφήνας. Προσθέτοντας ένα ακόμα ψέμα, η ΕΛ.ΑΣ στις 24 Μάρτη ισχυρίστηκε:

«Σχετικά με δημοσιεύματα στο διαδίκτυο περί φύλαξης δημοσιογράφων, ενημερώνουμε ότι δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα» (η ανακοίνωση εδώ)

Όλο αυτό, «σερίφη», περιγράφεται με μια λέξη: Ρόμπα!

Υ.Γ 1: Για εκείνους που αναρωτιούνται ποιος είναι ο κύριος Μένιος Φουρθιώτης ας αναζητήσουν πληροφορίες στο διαδίκτυο. Θα έχει ενδιαφέρον.

Υ.Γ2: Και κάτι ακόμα, «σερίφη»: 160 μέρες ασύλληπτος ο ναζί Παππάς.

Ημεροδρόμος