«Υπάρχει παγκόσμια δικτατορία του Αντίχριστου μέσω του ΠΟΥ»: Απίστευτες δηλώσεις από τον ιερέα που απαίτησε οι πιστοί να μην φορούν μάσκες (Video) - Media

Δηλώσεις που ξεφεύγουν από τα… συνήθη έκανε ο ιερέας, ο οποίος προσέβαλλε πιστή, απαιτώντας να μη φοράει μάσκα μέσα στην εκκλησία και κάνοντας λόγο για «καρναβάλια». Ο ιερέας από την Εορδαία, μιλώντας στην ΕΡΤ έκανε λόγο για… αντίχριστο που συνεργάζεται με τον Π.Ο.Υ., και άλλα πολλά.

Αναλυτικά, ο πατέρας Ιγνάτιος ισχυρίστηκε ότι «υπάρχει παγκόσμια δικτατορία του Αντίχριστου μέσω του ΠΟΥ… Αφού οι κυβερνήσεις δεν μπορούν να περάσουν κάποια πράγματα με δημοκρατία, τα περνάνε με δικτατορία».

Επίσης, δεν δίστασε να υποστηρίξει ότι ο κορωνοϊός είναι ένα ψέμα και ότι «κάποιοι από αυτούς που πέθαναν στην Ελλάδα από κορωνοϊό πληρώθηκαν για να πουν ότι πεθαναν».

Όσο για το περιστατικό με τη μάσκα και την πιστή, υποστήριξε ότι «όταν την είδα με τη μάσκα, νόμιζα ότι είχαμε καρναβάλια. Καρναβάλι δεν είναι αυτός που φοράει μάσκα;».

Προσέθεσε, δε, ότι «είναι ιερός ο χώρος εντός της εκκλησίας, δεν χρειάζονται μάσκες. Εδώ κατοικεί ο Θεός. Ο Θεός θεραπεύει. Είναι προσβολή για τον χώρο η μάσκα μέσα στον ναό».

«Η εκκλησία είναι το σώμα του Χριστού και ο Χριστός θέλει το πρόσωπό μας καθαρό», τόνισε, ενώ αναφέρθηκε με σκληρό τόνο και στον αρχιεπισκοπο Ιερώνυμο.

«Ο Ιερώνυμος πιστεύει στον κορωνοϊό γιατί δεν πιστεύει στον Θεό», ενώ κατέληξε: «Ο ΠΟΥ βρήκε ένα ιο και προσπαθεί να επιβάλει μία παγκόσμια δικτατορία», είπε χαρακτηριστικά.

Ποντίκι