Στρατευμένη δημοσιογραφίαοτι πεις εσύ αφεντικούλι-

– είναι το άρθρο του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου το οποίο ανακαλύπτει σκευωρίες σε βάρος του αφεντικού του, εκδότη – εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη σχετικά με την τροπή που έχει πάρει η υπόθεση του ναρκοπλοίου NOOR 1, υποβάλωντας αρχικά το κοινό σε ασκήσεις αυθυποβολής

“To UNFOLLOW αποκαλύπτει σήμερα στοιχεία που, εάν επαληθευθούν, καταδεικνύουν πως βρίσκεται σε εξέλιξη απόπειρα να εξυφανθεί δικαστική σκευωρία, με στόχο να ενοχοποιηθεί ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης για την «υπόθεση Noor-1».”

Θεωρούμε κατάπτυστη την κατάληξη του άρθρου, στο οποίο προσπαθεί να ξεπλύνει το αφεντικό  του, παραλληλίζοντας την περίπτωση του με τις δυο αστυνομικο-δικαστικές σκευωρίες που αντιμετωπίζουν Θεοφίλου και Ηριάννα. Πρόκειται για μέγιστη αθλιότητα και σοφιστεία αισχίστου είδους η συγκεκριμένη αναφορά  στα θύματα της τυφλής και εκδικητικής καταστολής . Μοναδική προσέγγιση του θέματος που κάνει τα καλύτερα απορρυπαντικά της αγοράς να κλείνονται στα ντουλάπια απο ντροπή!

Μιλάμε για “την εκδικητικότητα της δικαιοσύνης” που την έχουν νοιώσει στο πετσί τους εκτός απο τον Μαρινάκη, ο Τσόχατζοπουλος , ο Παπαγεωργόπουλος για να μην φτάσουμε στον κορκονέα ή τα φασιστόσκυλα.

Οι πολιτικοί χώροι πάντως που καλύπτουν (να το θέσουμε κομψά) το εγχείρημα unfollow και υποστηρίζουν πως βρίσκονται στην ριζοσπαστική ή κομμουνιστική ή επαναστατική αριστερά οφείλουν να πάρουν θέση. Είτε απέναντι , είτε στη συντακτική ομάδα του περιοδικού. Δεν βάλαμε εμείς στο κάτω κάτω υποψήφιο στην τελευταία τιμητική θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας τον εν λόγω αρθρογράφο, ούτε έχουμε εμείς μέλος της πολιτικής επιτροπής στην ίδια συντακτική ομάδα.

Υπενθυμίζουμε τη στροφή(ο λαός κωλοτούμπα το λέει) του περιοδικού unfollow από τη στιγμή που ουσιαστικά αγοράστηκε από τον όμιλο των Παραπολιτικών που ανήκουν εμμέσα με παρένθετο τον Γ.Κουρτάκη  στον εφοπλιστή-μιντιάρχη-ποδοσφαιροπαράγοντα Βαγγέλη Μαρινάκη που μετά την αγορά και των διανομών Τύπου (το πρακτορείο Άργος) “ξεμπλόκαρε” και η άνετη κυκλοφορία του περιοδικού. Οι συντελεστές του unfollow εκδίδουν  το ένθετο report στην εφημερίδα του ομίλου αλλά και πήραν εκπομπή στα παραπολιτικά fm (O παλιός 902….αλλες αμαρτίες αυτές).

υγ/ το 3Π θα εξηγηθεί διεξοδικά και αναλυτικά περαιτέρω στο εγγύς μέλλον. Για τη συντομογραφία και μόνο , πρόκειται για μια κατάσταση που καλύπτει τη διαπλοκή ανάμεσα στη συνολική εξω-κοινοβουλευτική αριστερά με τμήματα του ΣΥΡΙΖΑ με κινητήριο μοχλό το ….μπαγιόκο.