satyroprokos-300x172

ΤοΥ σΑτΥρΟπΡόΚοΥ

 – Όπως προκύπτει από συνέντευξη του αρχηγού Λιακομιχάλη, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι πολύ σύντομα, πριν λήξει η δίκη, το Μπακιρένιο Μεσημέρι θα μετονομαστεί σε Ρομαντική Πανσέληνο.

– Οι στολές παραλλαγής θα αντικατασταθούν από κολάν τύπου Ρομπέν των Δασών, τα ξυρισμένα κεφάλια, εξωτερικά, θα γεμίσουν με πλούσια κόμη και τα τουμπανιασμένια κορμιά θα μετατραπούν σε κορμιά μοναχών.

– Πλέον, οι μπακιρένιοι μεσημεριώτες δεν θα φορούν μαύρες μπλούζες αλλά ολόλευκα ριχτά πουκάμισα με φτερά αγγέλων στις πλάτες. Το βλέμμα τους θα γαληνέψει, αν και αυτό θεωρείται σχεδόν αδύνατο.

– Τα τάγματα εφόδου θα μεταμορφωθούν σε τάγματα αγάπης. Δεν θα δέρνουν, δεν θα τραμπουκίζουν, δεν θα βρίζουν και δεν θα φτύνουν. Θα ψέλνουν μόνο ύμνους του Δαυίδ και θα μοιράζουν γαρδένιες.

– Οι τελετές με πυρσούς και συνθήματα θα αντικατασταθούν από ρομαντικές μουσικές βραδιές κάτω από το φως της πανσελήνου υπό τους ήχους της μουσικής του Βιβάλντι.

– Η τράπεζα αίματος μόνο για Έλληνες θα μετατραπεί σε τράπεζα αίματος μόνο για μετανάστες και ταυτόχρονα γίνεται πάγιο αίτημα της φιλανθρωπικής, στην κυριολεξία, οργάνωσης η απόδοση ελληνικής υπηκοότητας σε όλους.

– Θα συνεχιστεί αμείωτο το κυνηγητό των μεταναστών, όχι όμως με σκοπό τον ξυλοδαρμό τους αλλά με σκοπό το να τους ζητήσουν συγνώμη, να τους χαϊδέψουν το μάγουλο και να τους δώσουν ένα μπουκέτο με λουλούδια.

– Τα ρόπαλα θα αντικατασταθούν από μίσχους αγριολούλουδων, οι σιδερογροθιές από χούφτες με ροδοπέταλα και τα μαχαίρια από βιβλία φιλοσόφων της Αναγέννησης.

– Οι μπακιρένιοι μεσημεριώτες δεν θα κινούνται πλέον δέκα-δέκα ή είκοσι-είκοσι, σαν αγέλες, αλλά ένας-ένας και σε απόσταση 500 τουλάχιστον μέτρων ο ένας από τον άλλον.

– Το ήδη πλούσιο λεξιλόγιό τους θα εμπλουτιστεί ακόμα περισσότερο καθώς όλοι θα προμηθευτούν με το λεξικό του γνωστού γλωσσολόγου-καθηγητή-προέδρου κλπ.

– Να σημειώσουμε ότι μετά τη συνέντευξη του Αρχηγού, δημιουργήθηκε στους γύρω δρόμους κυκλοφοριακό κομφούζιο καθώς η μύτη του Αρχηγού μεγάλωσε τόσο πολύ που έφτασε μέχρι το παραδίπλα οικοδομικό τετράγωνο.

– Η μεταμόρφωση του Μπακιρένιου Μεσημεριού θα είναι ολική, μόνιμη, ειλικρινής, χωρίς καμία δόση υποκρισίας. Η τακτική παρόμοιων παρατάξεων στο παρελθόν, αποτελεί την καλύτερη επαλήθευση (ή διάψευση;).

– Αν θυμάμαι καλά, από τότε που μπήκαμε στο 1ο μνημόνιο έχουμε πτωχεύσει 1.069 φορές, έχουμε βγει από το ευρώ 946 φορές και έχουμε κάνει στάση πληρωμών σε μισθούς και συντάξεις 1.734 φορές.

– Δεν θυμάμαι ΚΑΜΙΑ στάση πληρωμών στους δανειστές. Τους τελευταίους, δε, δέκα μήνες δεν πήραμε ούτε δραχμή-συγνώμη ευρώ ήθελα να πω-από τα κοράκια. Και δεν χρεοκοπήσαμε και πληρώσαμε σαν Μ@λ@κ#ς.

– Αναζητούνται τα εξής: Ένας νόμος σε ένα άρθρο που θα καταργεί τα μνημόνια. Ο ΕΝΦΙΑ για να καταργηθεί. Τα 12.000 ευρώ αφορολόγητο. Ο 13ος μισθός για τους συνταξιούχους. Η ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

– Επίσης, αναζητούνται και: Οι ψηφοφόροι της Ν.Δ. Η μαγκιά του Σαμαρά. Ο ΟΑΣΑ του Θεοδωράκη του Ποταμακίου. Τα ποσοστά του ΠαΣοΚ. Η άνεση του Λοβέρδου. Η Αννούλα του χιονιά.

– Τέλος αναζητείται ο αντι-ΕΕ αγώνας από αυτούς που όφειλαν να τον έχουν ήδη ξεκινήσει.

πηγή – blog Χρ. Κυργιάκη