Τη διαγραφή του προέδρου της ΓΣΕΕ και γραμματέα της ΠΑΣΚΕ, Γιάννη Παναγόπουλου, από το ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

“Ο κ. Παναγόπουλος μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε, καπηλευόμενος και εκμεταλλευόμενος το θεσμικό του ρόλο, με την οποία κάλεσε τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να μην ψηφίσουν απόψε τον προϋπολογισμό του 2014, έθεσε τον εαυτό του εκτός ΠΑΣΟΚ. Το κάλεσμα του, κάλεσμα για αποστασία των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ από την εθνική προσπάθεια για να μπορέσει η χώρα να βγει όρθια από το μνημόνιο και να μην έχει ανάγκη καμία τρόικα, αποτελεί ένα μνημείο ανευθυνότητας, ένα μνημείο συμπεριφοράς ενός βολεμένου που αδιαφορεί για τους ανθρώπους, για τους εργαζόμενους, που θα καταστραφούν οι ζωές τους αν η σημερινή κυβέρνηση πέσει, όπως θέλει ο κ. Παναγόπουλος. Το μόνο που μπορούμε να του ευχηθούμε, εκεί που ήδη βρίσκεται με τους γνωστούς Φωτόπουλους, Μπαλασόπουλους και Καλφαγιάννιδες, είναι καλές… δουλειές με την πολιτική ελίτ, με τα μεγάλα ντόπια και πολυεθνικά συμφέροντα που στηρίζουν τον κ. Τσίπρα” σημειώνεται χαρακτηριστικά σε σημερινή ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη.

Σύμφωνα με συνεργάτες του Προέδρου του Κινήματος, Ευάγγελου Βενιζέλου, η στάση του κ. Παναγόπουλου ήταν απολύτως αναμενόμενη, καθώς φαινόταν εδώ και καιρό πως ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ και γραμματέας της ΠΑΣΚΕ, ο άνθρωπος που δυσφήμησε την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο και έπληξε τον τουρισμό κάνοντας απεργίες κάθε τρεις και λίγο, θα κατέληγε στο… φυσικό του χώρο, στους βολεμένους που έχει υιοθετήσει ο κ. Τσίπρας, τάζοντας τους λαγούς και πετραχήλια.

Ο Πρόεδρος του Κινήματος, αναμένεται, να συνδέσει το θέμα Παναγόπουλου, που άλλωστε είναι golden boy στην Εθνική Τράπεζα, με τα ακραία διαπλεκόμενα συμφέροντα που εξυπηρετεί ο κ. Τσίπρας και που βρίσκονται πίσω από την, από κάθε άποψη γελοία, πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την υπόθεση των υποβρυχίων.

Δαιμόνια δικός σας- panagopoule xeftila – Πίκος Απίκος

Πηγή : alterthess