Ούτε τη Βούλα Παπαχρήστου ξέρω, ούτε τον Πίου, το μαύρο πιστόλι.

Ξέρω μόνο ένα: Δύσκολα να κάνεις χιούμορ, έστω και «μαύρο» και πιο δύσκολο ακόμα να βάλεις έναν ξανθό γαλανομάτη να καθαρίζει τζάμια και να βάζει γκολ από τα αποδυτήρια!

Πάρτε λοιπόν, πίσω το κορίτσι κι αφήστε τις υποκριτικές μαλακίες…

Πηγή : http://harryklynn.blogspot.gr/2012/07/blog-post_5218.html

————————

Έκτακτη ανακοίνωση της ΕΟΕ :

Λίστα απαγορευμένων ασμάτων που αι αθληταί δεν δύνανται να άδουν και να ομιλούν δια αυτά δημοσιεύται πάραυτα και άμα τη δημοσίευσει της αι παραβάται τιμωρούνται αυστηρώς δια της ανακλήσεως των και της αποπομπής των από την Ολυμπιακήν ομάδαν

http://www.youtube.com/watch?v=UfBLh2kdo_Q&feature=related  Γιώργος Ζαμπέτας – Ο αράπης

http://www.youtube.com/watch?v=u3fLx1rRoJc   Βασίλης Παπακωνσταντίνου  – Ο ΓΟΥΙΛΙ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΘΕΡΜΑΣΤΗΣ

http://www.youtube.com/watch?v=ye4HbD6YC-U   ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ – ΑΡΑΠΙΝΕΣ (νύχτες μαγικές)

και δια λιθοβολισμού τιμωρείται όποιος ακούσει κι αυτό ( Σάκης Μπουλάς – Αράπης)

Αντί υστερόγραφου :

H απύθμενη πολιτική υποκρισία βρήκε πάλι χώρο , τόπο και τρόπο για να εισέλθει στις ζωές μας. Ότι μας χαλά , ότι απεχθανόμαστε και δεν επιθυμούμε να ζούμε πετάγεται , όχι άσκοπα, για να μας ταράξει και να αποπροσανατολίσει.

Πριν από το μεσοπρόθεσμο πέρυσι ήταν η πορνοταινία της Τζούλιας, φέτος η βλακώδης αθωότητα μιας νεαρής αθλήτριας. Το ξαναγράφουμε , πέρυσι ήταν το Μεσοπρόθεσμο φέτος είναι η εφαρμογή του νέου μνημονίου συν το νέο μεσοπρόθεσμο…και πρέπει το πόπολο να χει κουτόχορτο να αναμασά.

Επί του προκειμένου : ‘Οσοι παίρνουν στα πολύ σοβαρά τα δίκτυα κοινωνικού χαβαλέ & εικονικής επικοινωνίας  είναι το λιγότερο χαβαλέδες ( για να μην πούμε αστείοι). Μόλις σήμερα , η πολιτεία, το κράτος και η ΕΟΕ έστειλε περισσότερα  παιδιά  μέσα στο αυγό του φιδιού και τις ανοιχτές αγκαλιές των φασιστών  με την τεράστια βοήθεια της επίσημης αριστεράς (;!;;!) και του Σύριζα (η μαχητική αντιπολίτευση βρήκε απάνεμο λιμάνι στα χέρια του αριστερού Κούβελου/Μπακογιάννη/Μητσοτάκη  , έ συντρόφια της συμφοράς ;;;) και του ΚΚΕ ( που μιλησε στην ανακοίνωση του για την…κερδοφορία του υπερεθνικών πολυεθνικών του κεφαλαίου και άλλα τέτοια καταπληκτικά δείχνωντας για μια ακόμα φόρα πόσο μαλάκες και εκτός κοινωνίας είναι) .  Για το μνημονιακό πολιτικό τραβεστί ΡεπουσοΨαριανοπορνείο του Κουνέλη και των υπολοίπων τομαριών, θα αποτελούσε έκπληξη αν έπραττε αντίθετα με ότι έκανε σήμερα.