Ο κύριος Κωστής Χατζηδάκης, υπουργός Εργασίας, πριν λίγο καιρό έσβησε μια τούρτα για τα γενέθλια του.

Στην τούρτα απεικονιζόταν ο ίδιος με στολή σούπερμαν. Τη φωτογραφία (δείτε αριστερά) την ανήρτησε ο ίδιος στα κοινωνικά δίκτυα και τότε εκφράσαμε μια απορία: Δεν χώρεσε η κατάργηση του 8ωρου στην τούρτα, σούπερμαν;

Οι μέρες πέραν και η κυβέρνηση ψήφισε το νομοσχέδιο που καταργεί το 8ωρο και θεσμοθετεί το 10ωρο εργασίας.

Χθες, ο κύριος υπουργός επέλεξε να δημοσιεύσει μια άλλη φωτογραφία. Όπως βλέπετε (δεξιά) ο Κωστής Χατζηδάκης κρατάει μια σκούπα. Δεν γνωρίζουμε τι τον οδήγησε σε αυτή την κίνηση. Ο υπουργός την ανέβασε (δείτε εδώ) , μαζί με άλλες, από την περιοδεία του στον Φάρο Τυφλών της Ελλάδας στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με κακοπροαίρεται σχόλια που διαβάσαμε στο twitter ήθελε να δείξει πως είναι κι αυτός ένας απλός άνθρωπος όπως όλοι μας, άρα – άμα λάχει – σκουπίζει κιόλας. Οι πιο παρατηρητικοί, πάντως, εστίασαν στον τρόπο που ο υπουργός κρατάει τη σκούπα. Άλλο σκούπα, άλλο στέκα μπιλιάρδου, κύριε υπουργέ, σχολίασαν.

Εμάς, πάντως, δεν μας πειράζει καθόλου ο τρόπος που κρατά τη σκούπα. Λέμε ανοιχτά σε εκείνους που σχολιάζουν καυστικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον κύριο υπουργό: Αφήστε τον «σούπερμαν» να κρατά τη σκούπα όπως θέλει.

ημεροδρόμος