Τσαρλατάνος ακόμα και όταν ανακοινώνει δημόσια πως είναι αρνητικός, πλέον, στον κορωνοϊό. Ποιος; Μα ο Αμβρόσιος ή αλλιώς Θανάσης Λενής.

Υπενθυμίζουμε ότι:

  • Στην αρχή χαρακτήρισε «τέχνασμα» τον κορωνοϊό και καλούσε τους πιστούς να πάνε στις εκκλησίες χωρίς μάσκα.
  • Μετά απειλούσε με αφορισμό όποιον καλούσε το ποίμνιο να μην συμμετέχει στο μυστήριο της Θείας Κοινωνίας.
  • Όταν ο ιός άρχισε να διασπείρεται στην κοινωνία και να αφαιρεί ανθρώπινες ζωές, σε ρόλο γνήσιου τσαρλατάνου εμφανίστηκε να διαφημίζει τον αγιασμό σαν το «φάρμακο» για τον κορωνοϊό. Μάλιστα έστησε και ολόκληρη παράσταση στην διάρκεια της οποίας ψεκαζόταν με αγιασμό για να …προστατευτεί από τον ιό (Δείτε το βίντεο ΕΔΩ)  υποστηρίζοντας: «Θα το χρησιμοποιείται ψεκάζοντας τον εαυτό σας, βάζοντας στο στόμα σας και στα χέρια σας, αν φοβηθείτε ότι πιάσατε άρρωστο, ότι κολλήσατε και θα λέτε : “Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησέ με” Αυτό είναι το αιώνιο και ακατανίκητο φάρμακο. Ο μεγάλος Αγιασμός».
  • Μετά διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου και οι γιατροί τον κάλεσαν να παραμείνει για νοσηλεία. Αρνήθηκε να μείνει και έφυγε από το νοσοκομείο επιλέγοντας να πάει στο σπίτι του.

Σήμερα βγήκε δημόσια από το μπλογκ του (εδώ) και υποστήριξε, παραθέτοντας παράλληλα τις αρνητικές του εξετάσεις στον κορωνοϊό:

«Με την μεσιτεία της Υπεραγίας Θεοτόκου και του Αγίου Νεκταρίου, του Οποίου το Παρεκκλήσιον είναι ακριβώς δίπλα μαςέλαβε τέλος η μικρή περιπέτεια της υγείας μου. Είχα προσβληθή από τον Κορωνοϊό! Ο Κύριος με ελέησε! Με εθεράπευσε χωρίς την περιπέτεια της εισαγωγής μου στο Νοσοκομείο!».

Ισχυρίστηκε, δε, ότι «καθημερινώς το μόνιμον φάρμακον, που έπινα και συνεχίζω να πίνω με πολλήν ευλάβειαν, ήταν και είναι ο Μεγάλος Αγιασμός!».

Το είπαμε από την αρχή: Τσαρλατάνος και επικίνδυνος ακόμα και τώρα.

Ημεροδρόμος