«Α ρε Γιάννη, τι αδυναμία σου έχω». Αυτό αναφώνησε απευθυνόμενος στον ιδιοκτήτη του ΣΚΑΙ και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκού Γιάννη Αλαφούζο, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης!!!

Δείτε το βίντεο στο 39ο δευτερόλεπτό:

Ο υπουργός γνωστοποίησε την «αδυναμία» του για το αφεντικό του ΣΚΑΙ κατά την διάρκεια της υπογραφής του μνημονίου (έχει και μια αδυναμία στα μνημόνια ο υπουργός) για το έργο της «Ανάπλασης του Βοτανικού». Μια «ανάπλαση» που μεταξύ άλλων θα προσφέρει με χρήματα του ελληνικού λαού και ένα γήπεδο στον Παναθηναϊκό!!! Ποιος θα πληρώσει το γήπεδο; Ο δήμος Αθηναίων σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ «αναλαμβάνει την ευθύνη και τις διαδικασίες υλοποίησης και κατασκευής του γηπέδου ποδοσφαίρου του οποίου ο ενδεικτικός αρχικός προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό των 72 εκ. ευρώ περίπου…»! Μετά την κατασκευή το γήπεδο θα περάσει στην ιδιοκτησία της ΠΑΕ για 99 χρόνια!

Μετά την συγκεκριμένη υπογραφή – και όλα όσα θα ακολουθήσουν μέχρι την ολοκλήρωση του έργου – είναι παραπάνω από σίγουρο ότι θα ενισχυθεί και η «αδυναμία» του Αλαφούζου στους Γεωργιάδη, Μητσοτάκη, Μπακογιάννη που ενέκριναν και δεσμεύτηκαν να χρηματοδοτήσουν την κατασκευή του έργου.

Οι …«αδυναμίες», στη δική μας γλώσσα ταξικά συμφέροντα, θα …ανθίσουν ακόμα περισσότερο. Το κανάλι του Αλαφούζου θα «λιβανίζει» και θα «φιλοξενεί» χωρίς αντίλογο από το πρωί μέχρι το βράδυ τον Γεωργιάδη. Θα εγκωμιάζει και θα υπερασπίζεται (πάντα τηρώντας του κανόνες της δεοντολογίας μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό) την κυβέρνηση Μητσοτάκη και το δήμαρχο Αθηναίων.

Όμως και οι πολιτικοί και τοπικοί άρχοντες του τόπου θα ανταποδίδουν υπογράφοντας εντολές είτε για την χρηματοδότηση του γηπέδου του Αλαφούζου είτε για την ενίσχυση των υπόλοιπων επιχειρήσεων του μιντιάρχη – εφοπλιστή…

Ημεροδρόμος