Και να που βγάζουν σιγά – σιγά τη μάσκα ένα – ένα τα μπουμπούκια της πιο μαύρης ακροδεξιάς να ξεπεταχτούν από τους βάλτους τους, να πετάξουν τις μάσκες τους και να προτείνουν ό,τι ακριβώς τους υπαγορεύει η “ευρωσυνείδηση” των αντικομμουνιστικών Μνημονίων των Βρυξελλών και των υπέροχων σχέσεων της Ευρωπαικής τους Ενωσης με ναζιστές τύπου Ουκρανίας. Αυτή τη φορά ήταν ο κ. Νίκος Γιαννής, υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη ΝΔ, σε ανάρτησή του στο facebook του, που το προτείνει στα σοβαρά:

«Νομίζω ήλθε η ώρα να τεθεί νομοθετικά το ζήτημα του περιορισμού της πρόσβασης του ΚΚΕ και κάθε άλλου κόμματος στη δημόσια χρηματοδότηση και αλλά προνόμια που απορρέουν από το κράτος δικαίου, εφόσον δεν σέβονται όλους τους κανόνες του κράτους δικαίου, δηλαδή όλων των νόμων.

Σε αντίστοιχη θέσπιση conditionality ως προς την πρόσβαση σε χρηματοδότηση με κοινοτικά κονδύλια προχωρούμε στην ΕΕ, απέναντι σε κράτη – μέλη που δεν σέβονται το κράτος δικαίου και τους κανόνες της δημοκρατίας».

Ο υποψήφιος με τη ΝΔ ευρωβουλευτής κ. Νίκος Γιαννής, ο «Έλληνας Ευρωπαίος Πολίτης», είναι, σύμφωνα με το βιογραφικό του, ανώτερο στέλεχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες στον τομέα της διαχείρισης γνώσης στο πλαίσιο της αναπτυξιακής βοήθειας της Ε.Ε. από το 2011. Απόφοιτος του Νομικού Τμήματος και Δρ Πολιτικών Επιστημών (ευρωπαϊκές σπουδές), του Πανεπιστημίου Αθηνών. Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς (2004-2005) κλπ.

Δεν μένει παρά να ολοκληρώσει τις προτάσεις του, μαζί με το υπόλοιπο κλαμπ των τύπων που «τιμούν κάθε χρόνο το Πολυτεχνείο» γιατί όχι και με την κήρυξη εκτός νόμου του ΚΚΕ (άλλωστε στην “δημοκρατικιά” του ΕΕ αρκετά Κόμμουνιστικά Κόμματα έχουν τεθεί εκτός αστικού νόμου) και των όποιων άλλων κομμάτων ενοχλούν την «νομιμότητά» του. Αν αυτά δεν πετύχουν υπάρχει πάντα και οι τόποι αναμόρφωσης των παραπλανημένων «αναρχοκομμουνιστών», τίποτα Αηστράτηδες και Μακρονήσια…

Ημεροδρόμος