Είναι επικίνδυνοι για την υγεία όλων μας. Οι πράξεις και οι δηλώσεις αυτές είναι εγκληματικές. Η κυβέρνηση έχει κάτι να πει για όλα αυτά ή θα καλύψει για μια ακόμα φορά τον σκοταδισμό, διακινδυνεύοντας ανθρώπινες ζωές;

Την Δευτέρα τοιχοκολλήθηκε μια ανακοίνωση στο νοσοκομείο Χανίων. Ο ιερέας της εκκλησίας Άγιος Γεώργιος του νοσοκομείου καλεί τους ασθενείς να κοινωνήσουν στον καιρό του κορωνοϊού. Αυτό σημαίνει, πρακτικά, για να λέμε τα πράγματα όπως έχουν, να χρησιμοποιήσουν το ίδιο κουταλάκι πολλοί ασθενείς!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στην ert.gr η αντιπρόεδρος της Ένωσης γιατρών ΕΣΥ Χανίων, Κατερίνα Μανιμανάκη, σε ανάρτησή της στο facebook δημοσιοποίησε την ανακοίνωση, επισημαίνοντας ότι το κάλεσμα γίνεται «μέσα στο νοσοκομείο και ενώ τα κρούσματα αυξάνονται καθημερινά», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σαν να μην έφτανε η παραπάνω επικίνδυνη κίνηση, για την υγεία των ασθενών, ο Μητροπολίτης Κυδωνίας Δαμασκηνός (η Μητρόπολη Κυδωνίας ανήκει στην Εκκλησίας της Κρήτης κι έχει έδρα τα Χανιά) προχώρησε στην εξής εγκληματική δήλωση:

«Ακόμη και ασθενής με κορωνοϊό να μου το ζητούσε θα πήγαινα προσωπικά να τον κοινωνήσω»!

Ολόκληρη η δήλωση του όπως δημοσιεύθηκε στο romfea.gr:

Το επαναλαμβάνουμε. Είναι επικίνδυνοι για την υγεία όλων μας. Οι πράξεις και οι δηλώσεις αυτές είναι εγκληματικές.

Η κυβέρνηση έχει κάτι να πει για όλα αυτά ή θα καλύψει για μια ακόμα φορά τον σκοταδισμό, διακινδυνεύοντας ανθρώπινες ζωές; 

Ημεροδρόμος