Το αρχιναζίδι παραδόθηκε και βρίσκεται στη ΓΑΔΑ. Μετά την ανακοίνωση του δικαστηρίου, το οποίο αποφάσισε πως το διευθυντήριο των ναζί της Χρυσής Αυγής θα πάει στη φυλακή, ο Μιχαλολιάκος και τα ναζίδια του έστησαν ένα φαιδρό ναζιστο-σόου που περιελάμβανε δήλωση του έξω από το σπίτι του, επιστροφή στο σπίτι του, τραμπουκισμούς κατά την έξοδο του – λίγο μετά – όταν πήγε στη ΓΑΔΑ.

Παράλληλα, στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής υπήρχε ένα άθλιο και φαιδρό δημοσίευμα το οποίο μπορείτε να δείτε στην κεντρική φωτογραφία. Ο ίδιος παρομοιάζει τον εαυτό του με τον δικτάτορα Παπαδόπουλο (καλά κάνει σε αυτό) αλλά και τον Κολοκοτρώνη (η μνήμη του Κολοκοτρώνη προφανώς και δεν παθαίνει τίποτα από το γελοίο ναζισταριό).

Το αρχιναζίδι στη δήλωση του μίλησε για τις «ιδέες» του. Πάλι «ξέχασε» ότι οι «ιδέες» του είναι το Αουσβιτς, το Νταχάου, τα Ες Ες, οι ταγματαλήτες, οι γερμανοτσολιάδες, τα τάγματα εφόδου των μαχαιροβγαλτών και ο ναζιστικός υπόκοσμος.

Τρία χαρακτηριστικά βίντεο από την παράδοση του Μιχαλολιάκου, όπως του αρμόζει. Ως αυτό που είναι: Αρχιναζίδι και γελοίος.