Ο ναζί Χρήστος Παππάς κρύβεται. Ο υπαρχηγός της δολοφονικής συμμορίας μέσω του δικηγόρου του μάλιστα δήλωσε ότι αρνείται να εκτίσει την ποινή κάθειρξης των 13 ετών και 6 μηνών που του επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για την κατηγορία της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

Η στάση του ναζιστόμουτρου δεν μας εκπλήσσει. Ψάχνει τρύπα να λουφάξει. Στα τέσσερα σπίτια του (!!!) που έγιναν έρευνες από την αστυνομία δεν βρέθηκε. Την ίδια τακτική είχε ακολουθήσει και την προηγούμενη φορά σύλληψης των μελών της Χρυσής Αυγής, το 2013, όταν είχε παραδοθεί μόνος του τελευταίος, αφού πρώτα είχε …σιγουρευτεί ότι θα αφεθεί σύντομα ελεύθερος.

Το ναζιστικό σκουπίδι λοιπόν παίζει «κρυφτούλι» και παραμένει άφαντος. Οι αρχές όμως τι κάνουν; Ο συνήθως αμείλικτος κ. Χρυσοχοΐδης έχει κάποια απάντηση για την συγκεκριμένη εξέλιξη; Ειδικά όταν το προηγούμενο διάστημα πηγές του υπουργείου διέρρεαν ότι η αστυνομία έχει εκπονήσει σχέδιο ταυτόχρονων συλλήψεων σε διάφορα σημεία της Αττικής, όπου βρίσκονται τα σπίτια και οι χώροι εργασίας των καταδικασθέντων της εγκληματικής οργάνωσης. Ειδικά όταν οι ίδιες πηγές υποστήριζαν ότι οι χρυσαυγίτες έχουν τεθεί υπό διακριτική παρακολούθηση για να μην υπάρξουν «απρόοπτα»…

Αυτά όμως στα λόγια και στα σχέδια επί χάρτου. Γιατί στην πραγματικότητα ο Παππάς παραμένει ασύλληπτος και στέλνει μάλιστα και …«ηρωϊκά ραβασάκια» μέσω του δικηγόρου του.

Άραγε ποια είνα η γνώμη για όλα αυτά του κ. Χρυσοχοΐδη; Θα αναζητήσει ευθύνες; Θα αναλάβει τις δικές του; Θα κινητοποιήσει τους μηχανισμούς της αστυνομίας για να συλλάβουν τον υπαρχηγό της ναζιστικής συμμορίας; Θα κάνει κάτι ως οφείλει ο υπουργός ή θα περιμένει τον Παππά να αλλάξει γνώμη;

Φαίνεται ότι εκεί στο υπουργείο «Προστασίας του Πολίτη» οι …επιχειρησιακοί σχεδιασμοί «μπάζουν» όταν δεν είναι να πνίξουν με χημικά συγκεντρώσεις, να επιτεθούν με αύρες και ΜΑΤ σε διαδηλωτές ή να συλλάβουν 14χρονα παιδιά.

Τι λέτε και εσείς κ. Χρυσοχοΐδη; Έχετε κάποια ευθύνη για όλο αυτό ;

Ημεροδρόμος