Τι πρότεινε η εισαγγελέας για τα ελαφρυντικά στη δίκη της ΧΑ-Θ.  Καμπαγιάννης, Τ. Ζώτος - elaliberta.gr

Του Χάρη Ζάβαλου

-Κύριε Πρόεδρε, θα με παίρνουν τηλέφωνο μεσημεριάτικα οι εισπρακτικές για το μη εξυπηρετούμενο δάνειο που έχω στην Πειραιώς κ δεν θα είναι κανείς σπίτι να το σηκώνει.

-Α δεν μπορώ να κάτσω 5 χρόνια μέσα για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, 6 η ώρα το πρωί Κυριακής έχω ραντεβού έξω από το Yabanaki με 2 μάστορες για να πάμε για καταπάτηση 4 στρεμμάτων στο Κορωπί πάνω από τα κοτέτσια του ΒΟΚΤΑΣ.

-Έχει προσφορά το Lidl 1.20 το κιλό οι μπανάνες κ 0.90 το ρύζι Καρολίνα κ θα ήταν αμαρτία να τις χάσω.

-Κάθε βράδυ κατά τις 2, πηγαίνω έρπην από την Αγίου Κωνσταντίνου στην Ομόνοια κ σκοτώνω την κάμπια που σκότωσε το ζαμπόν στο συντριβάνι.

-Παλεύω από το ’15 να στείλω το mail Χαρδούβελη, αλλά όλο μου κόβει την σύνδεση η κ@ριολα η Vodafone.

-Χρωστάω 8 κοινόχρηστα κ αν με πάτε στις φυλακές στου Μαλαδρίνου θα έχω πρόβλημα γιατί από κει κατάγεται ο διαχειριστής κ θα ξέρει που θα με βρει.

-Δεν γίνεται να πάω στις φυλακές Κορυδαλλού γιατί μένω Καλλιθέα κ δεν μπορώ να περάσω τον Κηφισό γιατί φοβάμαι τις γέφυρες.

-Έχω 2 διαμερίσματα στο Κουκάκι που τα χω Airbnb κ πρέπει να πάω το βράδυ που κοιμούνται οι guests να τους ξηλώσω τα κλιματιστικά γιατί τα χουν όλη μέρα ανοιχτά.

-Έχω διπλοπαρκάρει στην Ούλωφ Πάλμε και δεν μπορεί να περάσει το 140 Πολύγωνο-Γλυφάδα-Γρεβενά.

-Έχω χάσει 2 δόσεις από ρύθμιση οφειλών της ΔΕΗ κ θέλω να δουλέψω να καταφέρω να μπω Τειρεσία.

-Δεν αφήνω ασυνείδητους οδηγούς να παρκάρουν πάνω σε ράμπες αναπήρων γιατί δεν μπορώ να κατεβάσω το μηχανάκι που χω παρκάρει στο πεζοδρόμιο.