Κάτι τον πιάνει τον κύριο υπουργό Αναπτύξεως με τις καταλήψεις και θυμάται τον γνωστό εαυτό του. Ο Αδ. Γεωργιάδης, μετά το ρεσιτάλ επίδειξης αυταρχισμού (υποστήριξε ότι οι μαθητές που κάνουν καταλήψεις είναι «κακομαθημένοι» και αρνήθηκε να μιλήσει με μαθήτρια) σήμερα ανέβασε φωτογραφίες με καταστροφές σε σχολεία. Ξέχασε (;), βέβαια, να ενημερώσει από πότε είναι οι φωτογραφίες. Μετά την κατακραυγή, έκανε νέα ανάρτηση για να ζητήσει και τα ρέστα!

 

Οι φωτογραφίες, όπως αποκαλύπτει το thepressproject.gr, δεν είναι απλά παλιότερες, αλλά φτάνουν μέχρι το 2007. Συγκεκριμένα, η πρώτη φωτογραφία, πάνω αριστερά, αφορά κατάληψη εξωσχολικών στο Γενικό Λύκειο Μελισσίων το 2017. Η δεύτερη, πάνω δεξιά, είναι από κατάληψη  στο 7ο και 28ο Γυμνάσιο και Λύκειο στο Παγκράτι, τον Νοέμβριο του 2007. Η τρίτη, κάτω αριστερά, αφορά κατάληψη το φθινόπωρο του 2019 στο ΕΠΑΛ Νέων Μουδανιών στη Χαλκιδική. Η τέταρτη είναι από τον Φεβρουάριο του 2020 στο ΕΠΑΛ Κέρκυρας.

Ο υπουργός φαίνεται πως είναι «κακομαθημένος», αφού δεν είναι πρώτη φορά που κάνει αναρτήσεις κάπως… μπερδεμένες. Και ως συνήθως βγαίνει μετά να τα «μπαλώσει» με ύφος… «έχω δίκιο έτσι κι αλλιώς».

Ηρεμήστε, κύριε υπουργέ. Καταλαβαίνουμε πόσο στηρίζετε τον αγώνα των μαθητών για μόρφωση και υγεία αλλά μην ξεφτιλίζεστε τόσο.

Ημεροδρόμος