Ο Κασιδιάρης είναι ναζί. Έφτιαξε τη δική του ναζιστοσυμμορία και προσπαθεί να βάλει κοστουμάκι στο ναζισμό του. Η σβάστικα στο χέρι του παραμένει για να γνωρίζουν όλοι ποιος είναι.

Ο Κασιδιάρης με τη σβάστικα στο χέρι είχε επιτεθεί και χτυπήσει τη βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, στον αέρα της τηλεοπτικής εκπομπής το 2012.  Ο Κασιδιάρης και τότε έπραξε ως αυτό που είναι: Ως ναζί.

Οκτώ χρόνια μετά δήλωσε με ανάρτηση του (δείτε παρακάτω) πόσο περήφανος είναι για το ναζιστονταηλίκι του. Καμία έκπληξη. Ο Κασιδιάρης είναι ναζί.

Ο ναζί έγραψε: «Μαθαίνω για τους ύμνους των Τούρκων και αντιλαμβάνομαι γιατί ο κόσμος συνεχίζει να με σταματάει στο δρόμο και να μου λέει: “Ν’ αγιάσει το χέρι σου!”».

Ο Κασιδιάρης, πήρε τις κομμένες και ραμμένες, από τα τουρκικά ΜΜΕ, δηλώσεις που έκανε η βουλευτής του ΚΚΕ για τα ελληνοτουρκικά και επιβεβαίωσε πως ναζί και σκουπίδι είναι συνώνυμα.

Ποιοι του λένε “ν’ αγιάσει το χέρι του” μπορούμε να φανταστούμε: Τα υπόλοιπα ναζίδια, εντός κι εκτός της ναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής, που την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου θα ακούσουν την απόφαση του δικαστηρίου.

Δεν είναι αθώοι – Οι ναζί στη φυλακή. Το αμετανόητο χέρι του ναζί δεν αλλάζει. Έχει τη σβάστικα στο δέρμα.

Ημεροδρόμος