Την Ανίκ από το «Χαμόγελο του Παιδιού» έκοψε από φωτογραφία που δημοσίευσε στο προφίλ, που διατηρεί στο Facebook, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Λοβέρδος. Συγκεκριμένα ο βουλευτής ανέβασε στο προφίλ του τη φωτογραφία που αναρτήθηκε στη σελίδα του «Χαμόγελου του Παιδιού» αλλά με μία διαφορά: Επέλεξε να κρατήσει μόνο τον πρόεδρο Κώστα Γιαννόπουλο και τον Ευέλπιδα Νέστωρα. Μάλιστα,συνόδευσε τη φωτογραφία με το εξής σχόλιο:

«Ο Νέστορας, από το χαμόγελο του παιδιού… Ανθυπολοχαγός πια, της αεροπορίας στρατού…Μετά την αποφοίτησή του από την σχολή Ευελπίδων… Πήγε στο Χαμόγελο, στα εννέα του χρόνια, (2007). Πάλαιψε, διάβασε, υποστηρίχθηκε… Tο ονειρό του πραγματικότητα. Υπάρχει και αυτή η Ελλάδα.. (αντιγράφω από το Twitter)» έγραψε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ.

200728134001_screenshot_5.jpg

Η ανάρτηση του βουλευτή προκάλεσε τις αντιδράσεις χρηστών του Facebook. Λίγο αργότερα – και πιθανότατα μετά τα σχόλια που είδε – ο Γιάννης Λοβέρδος ανέβασε τη φωτογραφία που αναρτήθηκε από το «Χαμόγελο του Παιδιού» και στην οποία φαίνονται τόσο η Ανίκ όσο και ο Νέστωρας. Όμως, και πάλι στο σχόλιο που συνόδευε τη φωτογραφία, δεν υπήρξε καμία αναφορά στην Ανίκ.

Ημεροδρόμος