Του Παναγιώτη Θεοδωρόπουλου

Ο ρυπαρός λόγος του είναι γνωστός. Η χυδαιότητα του επίσης… Ο Ψαριανός που εξαργυρώνει τις …ατάκες του με πολιτικές και κομματικές περιπλανήσεις των 7.000 ευρώ μηνιαίως θέλησε να τοποθετηθεί για τον θάνατο του Βασίλη Μάγγου.

Με το γνωστό ύφος του και όπως πάντα …αστειευόμενος – πιθανά εκτός από τα έδρανα της Βουλής να διεκδικεί ρόλο σε κάποια θεατρική παράσταση με παλάτια και γελωτοποιούς – ο Ψαριανός  επιχείρησε να σχολιάσει τον χρόνο που μεσολάβησε από τον ξυλοδαρμό μέχρι τον θάνατο του Βασίλη Μάγγου.

Σε ρόλο …«χαλαρού» Χρυσοχοϊδη  ο πρώην βουλευτής των ΣΥΡΙΖΑ, Δημοκρατικής Αριστεράς, Ποταμιού και υποψήφιος βουλευτής με την ΝΔ, χρησιμοποίησε το twitter για να «ξεράσει» τις σκέψεις τους.  Χωρίς καν να υπολογίζει το δράμα που περνούν η οικογένεια και οι κοντινοί άνθρωποι του Βασίλη Μάγγου αποφάσισε να αναπαράγει ένα μήνυμα στο Twitter.

Ο  Ψαριανός λοιπόν έγραψε: «Σχετική ανάρτηση αγνώστου: Πεθανε ο πατερας φιλου.

Υ.Γ: Υπάρχουν οι απόψεις που είναι για τα σκουπίδια. Υπάρχουν όμως και εκείνες που επιχειρούν να βγουν μέσα από σωρούς λυμάτων και βούρκων. Αυτές οι δεύτερες δεν είναι μόνο σάπιες και βρώμικες είναι και επικίνδυνες… Ειδικά όταν χρησιμοποιούνται σαν «αναβατήρες» ή σαν «σαμπρέλες» για να επιπλεύσουν ορισμένοι…

Ημεροδρόμος