Επίθεση του υπουργού Αναπτύξεως, Άδ. Γεωργιάδη, στον τραγουδοποιό Φοίβο Δεληβοριά – Τον κατηγορεί για «τυφλό μίσος κατά της κυβερνήσεως»

Ο υπουργός Αναπτύξεως κι Επενδύσεων, σε σημερινή του συνέντευξη του, σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του στα κανάλια, έσπασε τη σιωπή του! Αφιέρωσε αρκετά λεπτά για να επιτεθεί στον τραγουδοποιό Φοίβο Δεληβοριά για την κριτική που άσκησε στα μέτρα της κυβέρνησης που αφορούν τους καλλιτέχνες (διαβάστε τις δηλώσεις του εδώ: «Είμαι απελπισμένος και για μένα και την οικογένειά μου και για όλους μας».)

Ο Άδωνις Γεωργιάδης διέκρινε «τυφλό μίσος κατά της κυβερνήσεως» και άρχισε τις συστάσεις στον Φοίβο Δεληβοριά, περιγράφοντας πώς πρέπει να είναι – κατά τη δική του πολιτική, κοινωνική και αισθητική προσέγγιση – ένας καλλιτέχνης! Του κυρίου υπουργού δεν του αρέσει να είναι «έξαλλος» ο καλλιτέχνης, τον προτιμά ήπιο.

Δείτε παρακάτω στο βίντεο το ντελίριο Γεωργιάδη, ο οποίος έχει νομιμοποιηθεί (από ποιους άραγε;) να κουνάει το δάχτυλο και να «επιπλήττει» όποιον έχει… κακή συμπεριφορά κατά της κυβερνήσεως!

Ημεροδρόμος