Ο Παναγιώταρος «δίνει» άλλους ναζί μήπως και σώσει το τομάρι του και Μπαρμπαρούσης δηλώνει για το ναζιστικό (που τον λέει… αρχαιοελληνικό) χαιρετισμό: «Εμένα μου αρέσει. Είναι και καλή ενέργεια»!

Οι σημερινές απολογίες στη δίκη της ναζιστικής Χρυσής Αυγής (Παναγιώταρος – Μπαρμπαρούσης) είχαν απ’ όλα: Θρασυδειλία, «δεν θυμάμαι» και «δεν ξέρω», δηλωμένη αγάπη για τον Χίτλερ και δόσιμο κανονικό με το δάχτυλο, μήπως και γλιτώσουν τα τομάρια τους.

Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Παναγιώταρος «έδωσε» τα μέλη της τοπικών της Νίκαιας και του Περάματος.

Όπως εύστοχα παρουσιάζεται στο jailgoldendawn.com

«σε απάντηση της απολογίας Μίχου που μίλησε για απουσία διαγραφών μετά τις επιθέσεις στους Αιγύπτιους αλιεργάτες και τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ο Παναγιώταρος ισχυρίστηκε σήμερα ότι, την επομένη της δολοφονίας (δηλαδή στις 18/9/2013), με εντολή αρχηγού, παύτηκαν όλα τα εμπλεκόμενα άτομα της Νίκαιας, απολύθηκαν ο Γ. Πατέλης και ο Ι. Καζαντζόγλου και έκλεισαν τα γραφεία της Νίκαιας: “Μέχρι το απόγευμα είχαμε μάθει τα πάντα… Ούτε σε απολογία κλήθηκαν, ούτε εξηγήσεις έδωσαν… Με συνοπτικές διαδικασίες, χωρίς συνεδρίαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου, ο Αρχηγός αποφάσισε… Γραφεία; Κλείσιμο. Υπεύθυνος; Δρόμο!”. Το ίδιο ισχυρίστηκε ο Παναγιώταρος ότι συνέβη και με την επίθεση στο ΠΑΜΕ: “Ήταν μια συμπλοκή, στην οποία υπήρχαν μηνύσεις εκατέρωθεν… Άκρως καταδικαστέο γεγονός, είπε το Πολιτικό Συμβούλιο… Μετά από 1-2 μέρες, παύτηκαν από τα γραφεία οι 2 που ενεπλάκησαν…”.

Πρόκειται για απόλυτο άδειασμα των κατηγορούμενων πυρηναρχών Νίκαιας Πατέλη και Περάματος Πανταζή, από τους οποίους πλέον η Χρυσή Αυγή αποστασιοποιείται πλήρως. Πατέλης και Πανταζής κινδυνεύουν πλέον με ποινές πολύχρονης κάθειρξης, αφού πέραν της αποδεικτικής διαδικασίας εγκαταλείπονται πλέον και από την ηγεσία, η οποία τους “δείχνει” ως υπεύθυνους τέλεσης των εγκληματικών πράξεων.

Ο άλλος, ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης,ήταν η ναζιστόκοτα που γνωρίζει το πανελλήνιο. Μάλιστα, από την απολογία του φάνηκε πόσο προσχηματική ήταν η «διαγραφή» του από τον Μιχαλολιάκο, μετά τις δηλώσεις του στη Βουλή όταν φώναζε να αναλάβει ο στρατός. Είναι το ίδιο πρόσωπο που μετά το γύρισε στις «ατάκτως και αυθορμήτως ατελείς λεκτικές υπερβολές», υποστηρίζοντας ότι όταν έλεγε «τα κεφάλια σας στις Πρέσπες» εννοούσε «προσέχετε μην κάνετε κανένα λάθος στις Πρέσπες»!

Δείτε πώς απάντησε για το περιστατικό στο δικαστήριο:

Πρ: Κάποια στιγμή αποχωρήσατε;
Μπαρμπ: Όταν έγινε το περιστατικό μέσα στη Βουλή, αυτό που με κατηγορήσανε ότι κοίταξα να κάνω πραξικόπημα και εκεί διαγράφηκα, δεν αποχώρησα. Μετά, όταν δεν πήγα φυλακή και το θεωρώ ακόμα τελείως γελοίο να κατηγορείται ένας βουλευτής ότι πάει να κάνει πραξικόπημα από το βήμα της Βουλής, μετά με ξανακάλεσε ο κ. Μιχαλολιάκος και εγώ δέχτηκα.

Όσο για τη σχέση του Μπαρμπαρούση με τον Χίτλερ αυτή είναι κάπως «ιδιαίτερη» ακόμα και για ναζιστή. Διαβάστε και δείτε τη ναζιστογελοιότητα σε όλη της βλακεία και την αηδία μαζί (οι διάλογοι είναι από την καταγραφή του Golden Dawn Watch):

Πρ: Σε οποιαδήποτε εκδήλωση, ομιλία μέχρι σήμερα είδατε σε χώρους ή ακούσατε ή είδατε σύμβολα ναζιστικά που να παραπέμπουν στην ναζιστική Γερμανία;
Μπαρμπ: Αν μιλάμε για τον μαίανδρο ή το γαμμάδιο ή σβάστικα που χρησιμοποίησε ο Χίτλερ, τη χρησιμοποίησε μεν, δεν είναι ναζιστικό. Αν πάμε από το Περού μέχρι την Ιαπωνία βλέπουμε παντού, στη Βουλή περπατάμε πάνω στις σβάστικες.
Πρ: Στη Βουλή πατάτε πάνω σε σβάστικες;
[Μουρμουρητά από την υπεράσπιση.]
Πρ: Αφήστε τον, τα λέει μόνος του.

Μπαρμπ: Παντού είναι, στα πατώματα, στα μάρμαρα, παντού. Οπότε εγώ δε θα το αφήσω στον Χίτλερ. Αν τους πειράζουν οι ναζιστοφάγοι να αφαιρέσουν τις λαμπαδηδρομίες που χρησιμοποιήθηκαν το ’36 στο Βερολίνο αλλά τα αντίντας και τα νάικ δεν τους ενοχλούν. Οι σβάστικες τους ενοχλούν…
Πρ: Ο τρόπος του χαιρετισμού;
Μπαρμπ: Εγώ αν βρω ένα συχωριανό μου, σηκώνω το χέρι και τον χαιρετώ, αν χαιρετήσω έτσι ή έτσι πάει να πει ότι είμαι από τη Μύκονο εγώ; αυτός ο χαιρετισμός που χρησιμοποίησε ο Χίτλερ θεωρώ ότι είναι ο μόνος τρόπος για να χαιρετήσεις κάποιον απέναντί σου.
Πρ: Γιατί αυτός είναι ο μόνος σωστός χαιρετισμός;
Μπαρμπ: Ε, άμα είναι αυτός ο τρόπος που χαιρετούσε και ο Χίτλερ, τι να κάνουμε;
Πρ: Δηλαδή ο μόνος τρόπος να χαιρετήσετε κάποιον απέναντί σας είναι αυτός που χαιρετούσε ο Χίτλερ;
Μπαρμπ: Μα είναι ο καλύτερος χαιρετισμός που υπάρχει και θα σας το εξηγήσω υπάρχει αυτό που λέμε «όλα δεξιά», ο χαιρετισμός που είναι πάντοτε δεξιά, ο Αχιλλέας όταν τον βάφτισε η μάνα του, αντί να τον βουτήξει όλο μέσα του άφησε κάτω αριστερά ένα αρνητικό σημείο, εγώ δεν χαρίζω τίποτα από την ιστορία της Ελλάδος, ούτε στον Χίτλερ, ούτε στον Τσώρτσιλ, ούτε στον Στάλιν.
Πρ: Δηλαδή εσείς λέτε ότι ο Χίτλερ εμπνεύστηκε από εμάς;
Μπαρμπ: Πιθανώς. Και είναι και στον στρατό. Ο αξιωματικός όταν είναι με το G3A4 χαιρετάει έτσι, με τα σκόπευτρα […] μιλάμε για τη σημαία […] το έχουν δαιμονοποιήσει επειδή το χρησιμοποίησε ο Χίτλερ. Όπως σας είπα όμως, […] δεν τους ενοχλούσε
Πρ: Μόνο και μόνο λέτε που έχει δαιμονοποιηθεί από τον Χίτλερ, δε θα σας έκανε να πείτε να μην χρησιμοποιήσετε;
Μπαρμπ: Όχι, γιατί δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Εμένα μου αρέσει. Είναι και καλή ενέργεια.
Πρ: Είναι και καλή ενέργεια. Μάλιστα.

ημεροδρόμος