Την κυβέρνηση θα την κρίνει «μόνο από τα έργα της» είπε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ,  Γιάννης Παναγόπουλος, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση του με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μάλιστα, αφού υποστήριξε ότι έθεσε τα «μεγάλα ζητήματα, τα κεντρικά, τα κομβικά» που αφορούν τους εργαζόμενους συμπλήρωσε ότι «ο πρωθυπουργός σημείωσε τις παρατηρήσεις μας και, βεβαίως, θα ακούσουμε τι θα πει στη Θεσσαλονίκη». «Εμείς τις κυβερνήσεις, και αυτό θα κάνουμε και με την παρούσα κυβέρνηση, δεν θα τις κρίνουμε ούτε από το τι είναι ούτε από το τι λένε ότι είναι ούτε από τις γενικές διακηρύξεις. Θα τις κρίνουμε από τα έργα τους. Και αυτή την κυβέρνηση θα την κρίνουμε εξίσου αυστηρά, όπως κρίναμε και τις προηγούμενες κυβερνήσεις, μόνο από τα έργα της», ισχυρίστηκε.

Ο Γ. Παναγόπουλος, γνωστός για την… υπομονή του προς τις κυβερνήσεις και την αναμονή «έργων» (λες και δεν γνωρίζει τι εφαρμόζει, τι θα εφαρμόσει και τι έχει προαναγγείλει η κυβέρνηση της ΝΔ) για μια ακόμα φορά είναι ένας εξαιρετικός συνομιλητής για τον εκάστοτε πρωθυπουργό…

Πάντως, ο ΣΕΒ στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό δεν περίμενε τα «έργα» της κυβέρνησης. Κατέθεσε «ραβασάκι» όπου απαιτεί, μεταξύ άλλων, άμεση κινητοποίηση επενδύσεων με αιχμή την επιτάχυνση της αδειοδότησης των επενδύσεων,  μείωση των φορολογικών επιβαρύνσεων για τις επιχειρήσεις κ.α.

Ημεροδρόμος