Του Γεράσιμου Χολέβα

Για μια ακόμα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, βουλευτής (πλέον) της Νέας Δημοκρατίας κατάφερε να κάνει θόρυβο.

Πραγματικά, είναι να αναρωτιέσαι αν έχει νόημα να ασχολείται κανείς όταν κάνει θόρυβο ο Μπογδάνος.

Από τη μια είναι οι πολιτικές απόψεις του (καθόλου κωμικές) που ακουμπάνε σε διάφορες εκδοχές μιας «σοβαρότερης Χρυσής Αυγής», όπως θα έλεγε κι ένας άλλος νέος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο κύριος Μπάμπης Παπαδημητρίου.

Από την άλλη είναι το ίδιο το άτομο Μπογδάνος και ο τρόπος που προσπαθεί να σταθεί στο δημόσιο λόγο, παλιότερα με τη δημοσιογραφική ιδιότητα κι εδώ και λίγο καιρό με τη βουλευτική ιδιότητα.

Αυτή τη φορά ο Μπογδάνος έκανε θόρυβο με έναν τρόπο που αδυνατούμε να χαρακτηρίσουμε: Συγκεκριμένα, με αφορμή μια συνέντευξη του η σατιρική ιστοσελίδα luben.tv έφτιαξε ένα βίντεο με αποσπάσματα δηλώσεων του.  Ο βουλευτής Μπογδάνος ενοχλήθηκε από το βίντεο κι έκανε μια ανάρτηση όπου στο τέλος έγραφε:  «Ξεκινάμε με δίκη στις 05.03.20». Στη συνέχεια έσπευσε να διευκρινίσει πως η δίκη δεν αφορά το βίντεο.

Πάντως, εάν δει κανείς το βίντεο του luben.tv θα αντιληφθεί ότι κυρίως είναι αποσπάσματα από δηλώσεις που έκανε ο ίδιος ο βουλευτής Μπογδάνος.

Ενοχλείται, άραγε, κάποιος με δικές του (έστω λίγο «πειραγμένες» αλλά χωρίς να χάνεται η ουσία των λεγομένων) δηλώσεις;

Με λίγα λόγια, ο βουλευτής Μπογδάνος εκτίμησε πως είναι προσβολή γιατί το βίντεο παρουσιάζει τον Μπογδάνο; Σε βρίζουν όταν σε αποκαλούν «Μπογδάνο»;

Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα. Μπορεί εντοπίσετε κάτι που εμείς δεν προσέξαμε και να είναι αλλιώς τα πράγματα.

Ημεροδρόμος