Βελόπουλος: «Έχω στα χέρια μου τη μυστική συνταγή του Πούτιν για ρώσικη σαλάτα»

Σε αποκαλύψεις σύμφωνα με τις οποίες ο Βλαντιμίρ Πούτιν τού έχει δώσει την μυστική του συνταγή για ρώσικη σαλάτα, προχώρησε σήμερα ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος ο Ρώσος πρόεδρος του έδωσε την συνταγή, η οποία φυλάσσεται σε ειδική κρύπτη στο μαυσωλείο του Λένιν στη Μόσχα.

«Μπορώ να σας αποκαλύψω ότι ο πρόεδρος Πούτιν, πολυχρονεμένος ομόθρησκος και μέγας προστάτης του ελληνικού Έθνους, μεγάλη η χάρη του, μου έχει εμπιστευτεί επιστολή του μοναχού Ζαμπόνωφ από τον 11ο αιώνα, στην οποία καταγράφεται η πρώτη και αυθεντική συνταγή για ρώσικη σαλάτα» είπε ο κ. Βελόπουλος.

Μολονότι ο ίδιος δεν θέλησε να αποκαλύψει λεπτομέρειες για τη συνταγή, λέγοντας ότι ίσως την συμπεριλάβει στο επόμενο του βιβλίο «Σαλάτες και Αλοιφές της Ορθοδοξίας», εικάζεται ότι περιέχει κυβάκια κοτόπουλο αντί για ζαμπόν.

«Αν θελήσει ο Θεός και ο Ιβάν Σαββίδης και γίνω κάποτε πρωθυπουργός, η παντοδύναμη αυτή συνταγή θα δώσει τεράστια ώθηση στη βιομηχανία σάντουιτς της χώρας μας» κατέληξε.

Βατράχι