Στη φωτογραφία βλέπετε τον κύριο Παναγιώτη Κουρουμπλή με τον «σεβασμιότατο» (όπως τον αποκαλεί ο Κουρουμπλής)  φασιστο- Αμβρόσιο (όπως τον αποκαλούμε εμείς).

Ο κύριος Παναγιώτης Κουρουμπλής είναι εκείνο το ΠΑΣΟΚ που ο ΣΥΡΙΖΑ τίμησε κι αγκάλιασε από νωρίς. Έχει διατελέσει υπουργός της κυβέρνησης Τσίπρα και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα είναι από τους εκλεκτούς του ΣΥΡΙΖΑ για την ευρωβουλή.

Ο φασιστο- Αμβρόσιος είναι ο Θανάσης Λενής, δηλαδή ο μητροπολίτης που θεωρεί τους  μετανάστες «απεσταλμένους κατακτητές».

Ο φασιστο Αμβρόσιος είναι ο ταγματάρχης χωροφυλακής της χούντας, με τα γνωστά του άπταιστα χρυσαυγίτικα

Ο φασιστο – Αμβρόσιος έβρισκε από νωρίς «γλυκιά ελπίδα» στους ναζί της Χρυσής Αυγής, δοξάζει τον Ντερτιλη.

Ο φασιστο – Αμβρόσιος  φωτογραφίζεται χαμογελαστός με τους ναζί  και του αρέσει να τον λένε φασίστα.

Να σημειώσουμε ότι μιλάμε για μια περίοδο που ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, όπου σταθεί και όπου βρεθεί αναφέρεται στο «μέτωπο ενάντια στην ακροδεξιά», μπροστά στις ευρωεκλογές αλλά και γενικότερα. Αναρωτιόμαστε εάν στο «μέτωπο ενάντια στην ακροδεξιά» εντάσσονται και οι ενέργειες του εκλεκτού του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Κουρουμπλή, για τα ακροδεξιοψηφαλάκια… Αναρωτιόμαστε διότι αν δεν αναρωτηθούμε μπορεί να βγάλουμε απευθείας το συμπέρασμα πως ο τυχοδιωκτισμός και η ξεφτίλα τους δεν έχει πάτο.

Ημεροδρόμος