«Κύριοι της κυβέρνησης τι σχεδιάζετε για τα ΕΑΣ; Είναι επιλογή σας να διατηρείτε στη Διοίκηση της Εταιρείας τον παραιτηθέντα από τον περασμένο Νοέμβριο κ Βασιλείου, για να απαξιώνει την Εταιρεία; Είναι επιλογή σας να διαχειρίζεται την Εταιρεία, χωρίς λογοδοσία και έλεγχο; Είναι επιλογή σας να μένουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι, για να μπορεί ο παραιτηθείς Διευθύνων Σύμβουλος να χρησιμοποιεί τα χρήματα της Εταιρείας σε μικροπολιτικές εκδουλεύσεις, προετοιμάζοντας το πολιτικό του αύριο;».

Τα παραπάνω τονίζει σε ανακοίνωση του  Σύλλογος Εργαζομένων στα Κεντρικά Γραφεία των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων Α.Β.Ε.Ε (ΕΒΟ – ΠΥΡΚΑΛ)

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων: 

«Σε συνάντηση και ενημέρωση που είχαμε χτες, Πέμπτη 24.01.2019, με τον κ. Θεόφιλο Βασιλείου, τον παραιτηθέντα Διευθύνοντα Σύμβουλο των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων ΑΒΕΕ, πληροφορηθήκαμε ότι για άλλη μια φορά οι εργαζόμενοι δεν θα πάρουμε τις δεδουλευμένες αποδοχές μας και ότι δεν πρόκειται να πληρωθούμε ούτε και στους επόμενους μήνες! Αντί γι’ αυτό ο κ. Βασιλείου μας δήλωσε ότι οι εργαζόμενοι θα πάρουν σήμερα σαν ελεημοσύνη το εξευτελιστικό ποσό των 100 ευρώ, γιατί όπως μας δήλωσε, αυτά έχουν μείνει στο ταμείο της Εταιρείας.

Κύριοι της κυβέρνησης τι σχεδιάζετε για τα ΕΑΣ;

Είναι επιλογή σας να διατηρείτε στη Διοίκηση της Εταιρείας τον παραιτηθέντα από τον περασμένο Νοέμβριο κ Βασιλείου, για να απαξιώνει την Εταιρεία; Είναι επιλογή σας να διαχειρίζεται την Εταιρεία, χωρίς λογοδοσία και έλεγχο;

Είναι επιλογή σας να μένουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι, για να μπορεί ο παραιτηθείς Διευθύνων Σύμβουλος να χρησιμοποιεί τα χρήματα της Εταιρείας σε μικροπολιτικές εκδουλεύσεις, προετοιμάζοντας το πολιτικό του αύριο;

Είναι επιλογή σας, ενώ οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι, η ενασχόληση του παραιτηθέντος Διευθύνοντος Συμβούλου να είναι πώς θα προσλάβει, έστω και προσωρινά με ενοικιαζόμενους, την κομματική του πελατεία;

Τελικά, κύριοι της κυβέρνησης, είναι επιλογή σας η διατήρηση του κ. Βασιλείου, για να καταφέρει αυτός να πετύχει αυτό που δεν πέτυχαν οι προηγούμενες διοικήσεις και κυβερνήσεις, δηλαδή την απαξίωση, τη διάλυση και το κλείσιμο των ΕΑΣ; Αν αυτά είναι επιλογές σας, τότε ο κ. Βασιλείου είναι πράγματι ο καταλληλότερος!

Εμείς οι εργαζόμενοι των ΕΑΣ δεν πρόκειται να αφήσουμε τα πράγματα στην τύχη τους. Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να ξεπουλήσει τους αγώνες που κάναμε όλα αυτά τα χρόνια, για να διατηρήσουμε σε λειτουργία τα ΕΑΣ. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να παίξει με την επιβίωση και το μέλλον της Εταιρείας που είναι συνυφασμένο με την επιβίωση και το μέλλον το δικό μας και των οικογενειών μας.

Κύριοι της κυβέρνησης, αρκετά! Αρκετές πολιτικές καριέρες χτίστηκαν στην πλάτη της Εταιρείας και στις πλάτες των εργαζομένων της. Αναλάβετε τις ευθύνες σας!»

ημεροδρόμος