Ανατροπή στην υπόθεση Φλώρου: «Πλαστογραφήθηκε η υπογραφή μου!» λέει η γιατρός - Media

Αλλάζουν τα δεδομένα για την υπόθεση του Αριστείδη Φλώρου, καθώς η γιατρός που φέρεται να υπέγραψε την επίμαχη γνωμάτευση καταγγέλλει πως η υπογραφή της πλαστογραφήθηκε.

Η Καλλιρρόη Λάμπρου, η οποία φέρεται να υπογράφει σχετική γνωμάτευση μετά από εξέταση στο εργαστήριο μελέτης ύπνου του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» επισημαίνει σε δήλωση της επίσης ότι ουδέποτε έχει συναντήσει τον κ. Φλώρο.

Σε δήλωση της στο Νews 24/7 τονίζει: «Σας γράφω από το εξωτερικό οπού έχω ξεκινήσει να εργάζομαι προσφάτως και έχω πέσει από τα σύννεφα με αυτά που έμαθα σήμερα.

Κατά την τριετή μου παραμονή ως Πανεπιστημιακή υπότροφος στο εργαστήριο μελέτης ύπνου του Ευαγγελισμού ουδέποτε συνάντησα τον κ. Φλώρο και ουδέποτε έβαλα την υπογραφή μου σε σχετική γνωμάτευση μελέτης ύπνου.

Η φερόμενη ως υπογραφή μου ήταν πλάστη και χρησιμοποιήθηκε καταχρηστικά για λόγο, τον οποίο και δεν γνωριζω.

Έχει θίγει η ιατρική μου τιμή και ελπίζω σύντομα να αποκατασταθεί η αλήθεια”.

Με εκτίμηση

Καλλιρρόη Λάμπρου».

Έφεση στο βούλευμα για την αποφυλάκιση Φλώρου

Νωρίτερα, έφεση στο βούλευμα που αποφυλάκισε τον Αρ. Φλώρο, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε 21 χρόνια κάθειρξη για την υπόθεση της Energa-Hellas Power, άσκησε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Ευβοίας, Λάμπρος Σοφουλάκης.

Με ταχύτατες διαδικασίες, το Συμβούλιο Εφετών Χαλκίδας έκανε δεκτή την έφεση κατά του βουλεύματος αποφυλάκισής του

Στις φυλακές θα επιστρέψει ο Αρης Φλώρος ο οποίος είχε αποφυλακιστεί προ ημερών με όρους στα μέσα Αυγούστου, για λόγους υγείας (αναπηρία 67%). Αργά το βράδυ της Παρασκευής, ο επιχειρηματίας είχε συλληφθεί από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής.

Το Συμβούλιο Εφετών Χαλκίδας με ταχύτατες διαδικασίες συνεδρίασε και μετά από θετική εισήγηση του εισαγγελέα, έκανε δεκτή λίγο πριν τα μεσάνυχτα, την έφεση που άσκησε το μεσημέρι κατά του βουλεύματος αποφυλάκισης ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Χαλκίδας Λ. Σοφουλάκης, ενώ είχε προηγηθεί και σχετική παραγγελία του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλαμπου Βουρλιώτη.

Με το διατακτικό του βουλεύματος ακυρώνεται το βούλευμα αποφυλάκισης και διατάσσεται η σύλληψή του. Αμέσως ο κ. Σοφουλάκης διαβίβασε το διατακτικό στη ΓΑΔΑ και η προσαγωγή του Φλώρου μετατράπηκε σε σύλληψη, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί προσήγαγαν τον Άρη Φλώρο από τη Βούλα που βρισκόταν. Η αιτιολογία, φέρεται να ήταν, η διασφάλιση μη διαφυγής του, καθώς υπήρχαν πληροφορίες στην αστυνομία πως ενόψει της έκδοσης του βουλεύματος ήταν «ύποπτος φυγής».

Ο Αριστείδης Φλώρος είχε αποφυλακιστεί πριν από μερικές ημέρες. Απόφαση, η οποία ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

ποντίκι