Αποτέλεσμα εικόνας για νέα κυβέρνηση

Αποκαλύπτουμε τις επιλογές που είχε κατά νου ο πρωθυπουργός για τη νέα κυβέρνηση .Δυστυχώς η κομματική κομμουνιστική νομενκλατούρα δεν άφησε παρά μόνο την Κατερίνα Παπακώστα και τη Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου να συνδράμουν στο έργο της εθνοσωτηρίου και το μόνο που χειροκροτούμε μετ’επιτάσεως είναι η προαγωγή σε υπουργικό θώκο του Φωτάρα “Ράμπο” Κουβέλη, που αφού λευτέρωσε τους δυό ηρώους πάει να βάλει τα δύο εφοπλιστικά πόδια σε ένα παπούτσι ως υπουργάρα Ναυτιλίας.

Υπουργείο Εξωτερικών: Παύλος Πολάκης

Ο αναπληρωτής υπουργός θεωρείται ιδανικός για το πόστο, τόσο λόγω της διπλωματικής του προσωπικότητας, όσο και της άριστης γνώσης ξένων γλωσσών. Η μετακίνηση του θεωρείται βέβαιη, ενώ ο Νίκος Κοτζιάς αναμένεται να τοποθετηθεί σε νευραλγικό πόστο, σαν κράχτης έξω από τα Βλάχικα στη Βάρη.

Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων: Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Η τοποθέτηση του Αρχιεπισκόπου θεωρείται συμβιβαστική επιλογή του Πρωθυπουργού ώστε να μη χάσει τους ψηφοφόρους της να υπάρξει ηρεμία στις σχέσεις με την Εκκλησία ενόψει εκλογών. Πιθανός αναπληρωτής υπουργός αναμένεται να είναι ο Νίκος Πιλάβιος προκειμένου να μη γίνει αντιληπτή η αποχώρηση του Κώστα Γαβρόγλου.

Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής: Δημήτρης Καμμένος

Μια πολύ αγαπητή πολιτική προσωπικότητα που επανέρχεται στο προσκήνιο. Πρόκειται για έναν ικανότατο πολιτικό που διακρίνεται για την αγάπη για όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτως εθνότητας και η οποία συγκρίνεται μόνο με αυτή του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Υπουργείο Οικονομικών: Δημήτρης Τσοβόλας

Παλαίμαχος πολιτικός και υπουργός Οικονομικών την εποχή της παντοδυναμίας του ΠΑΣΟΚ, στον οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου είπε την ιστορική φράση «Τσοβόλα δώστα όλα», ο Δημήτρης Τσοβόλας αποτελεί στρατηγική επιλογή του πρωθυπουργού καθώς είναι ο μόνος που διαθέτει την απαραίτητη πείρα να διαχειριστεί την βροχή των παροχών που αναμένεται να δοθούν ενόψει των εκλογών σε στρατιές ψηφοφόρων με μνήμη χρυσόψαρου.

Υπουργείο Εργασίας: Νίκος Καρανίκας

Η υπουργοποίηση του Νίκου Καρανίκα θεωρείται εδώ και καιρό δεδομένη, το ερώτημα ήταν απλά σε ποιο υπουργείο να αξιοποιηθούν οι τεράστιες γνώσεις του συμβούλου του πρωθυπουργού. Ως υπουργός αναμένεται να εξηγήσει στους εργαζόμενους της χώρας γιατί η καριέρα είναι χολέρα.

Υπουργείο Άμυνας και Υδατανθράκων: Πάνος Καμμένος

Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ θεωρείται αμετακίνητος στο πόστο του καθώς για να φύγει από το υπουργείο θα πρέπει να αφαιρεθεί χειρουργικά από την καρέκλα του, ενώ έχει ήδη παραγγείλει 50 νέες στρατιωτικές στολές. Παράλληλα αναλαμβάνει και στο νεοσύστατο υπουργείο Υδατανθράκων, ένα αντικείμενο το οποίο γνωρίζει καλύτερα απ’όλους.

Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης: Κυριάκος Μητσοτάκης

Επιλογή-έκπληξη του Πρωθυπουργού, ο οποίος τοποθετώντας τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας σε αυτό το σημαντικό υπουργείο θα επιχειρήσει να αποσυντονίσει το κόμμα της αντιπολίτευσης.

Υπουργείο Πολιτισμού: Πιτ Παπαδάκος / Λάκης Λαζόπουλος

Η τοποθέτηση του μέντιουμ Πητ Παπαδάκου στο υπουργείο Πολιτισμού θεωρείται πιθανή επιλογή καθώς θα μπορέσει να συνεχίσει το σημαντικό έργο στον τομέα του μασάζ αύρας που ξεκίνησε η Λυδία Κονιόρδου. Ο Λάκης Λαζόπουλος θεωρείται λιγότερο πιθανός καθώς έχει πέσει σε δυσμένεια, αν και κάποιοι κυβερνητικοί παράγοντες θεωρούν ότι έχει συμπληρώσει τα “ένσημα” στο κόμμα και πλέον μπορεί να υπουργοποιηθεί. Σε αυτή την περίπτωση, πρώτη υπουργική του πράξη αναμένεται να είναι το ανέβασμα των Δέκα Μικρών Μήτσων στην Επίδαυρο.

Υπουργείο Αθλητισμού: Β. Μαρινάκης, Γ. Αλαφούζος, Δημ. Μελισσανίδης, Ι. Σαββίδης (εκ περιτροπής)

Με την επιλογή των τεσσάρων αυτών προσώπων ο πρωθυπουργός θα επιχειρήσει να λύσει το «γόρδιο δεσμό» του ποιος θα στήνει τα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Υπουργείο Ναυτιλίας και νησιωτικής Πολιτικής: Γιάννης Πάριος / Υφυπουργός Στέλλα Κονιτοπούλου

Δύο εξωκοινοβουλευτικοί αλλά πολύ γνωστοί καλλιτέχνες που γνωρίζουν όσο κανένας άλλος τα νησιωτικά θέματα.

Υπουργείο Οικουμενικής Κυβέρνησης (νέο): Βασίλης Λεβέντης

Πρόκειται για ένα νέο υπουργείο που ουσιαστικά θα αποτελείται από ένα δωμάτιο στο οποίο θα κλειδωθεί ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, και στον οποίο θα δοθούν γυαλιά εικονικής πραγματικότητας με πλάνα από την ολομέλεια της Βουλής.

Υπουργείο Υγείας: Κανένας

Καταργείται και, αντί για υπουργείο, θα δοθεί μια σοκολάτα Παυλίδου σε όλους τους πολίτες.

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: Ένα πορτατίφ

Στο νευραλγικό αυτό πόστο αναμένεται να υπουργοποιηθεί ένα από τα αγαπημένα πορτατίφ του Αλέξη Τσίπρα από το γραφείο του, καθώς θεωρείται βέβαιο ότι μπορεί να κάνει καλύτερη δουλειά από τον πρώην υπουργό Νίκο Τόσκα.

με βάση το Vatraxi