Ο ΓΑΠ, δηλαδή ο Γιώργος (Ανδρέα) Παπανδρέου, βραβεύεται για την προσφορά του και το έργο του ως πρωθυπουργός την περίοδο 2009 -2001.

Συγκεκριμένα, στον ΓΑΠ θα  απονεμηθεί το Βραβείο Ηγετικής Προσφοράς της International Leadership Association (ILA), για το έργο του ως πρωθυπουργού της Ελλάδας την περίοδο 2009 – 2011.

Ο ΓΑΠ βρίσκεται στις Βρυξέλλες για να συμμετάσχει στο 19ο Συνέδριο της International Leadership Association (ILA) και, φυσικά, να παραλάβει το βραβείο του. 

Η ILA μεταξύ άλλων αναφέρεται στην απόφαση της να τιμήσει τον ΓΑΠ, σημειώνοντας

«Ως πρωθυπουργός της Ελλάδας από το 2009 έως το 2011, ο Γιώργος Παπανδρέου συνειδητοποίησε πολύ καλά τι σημαίνει να βρίσκεσαι στην ηγεσία μιας χώρας σε μια ταραχώδη περίοδο».

Υ.Γ 1: Σχόλιο; Κανένα! Η είδηση «μιλάει».

Υ.Γ 2: Στη φωτογραφία καταγράφουμε δύο αντιπροσωπευτικά στιγμιότυπα από την πορεία (και την προσφορά) του ΓΑΠ:

  • Ο ΓΑΠ στις 23 Απριλίου του 2010, με διάγγελμα από το Καστελόριζο και τις βαρκούλες να αρμενίζουν (τι φταίνε κι αυτές;…), ανακοινώνει πως η Ελλάδα περνάει στην περιόδο των μνημονίων, συγκεκριμένα ανακοινώνει το πρώτο μνημόνιο. Ανακοινώνει, με λίγα λόγια, ό,τι ακολούθησε και το πλήρωσαν και το πληρώνουν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι στη χώρα μας. Ακολούθησε το μνημόνιο με υπογραφή Σαμαρά και στη συνέχεια το μνημόνιο με υπογραφή Τσίπρα. Η διάλυση της ζωής χιλιάδων ανθρώπων συνεχίζεται.
  • Ο ΓΑΠ με ένα «παπάκι» χαμογελαστός.

Προτείνουμε στην International Leadership Association (ILA) αυτή η φωτογραφία να είναι μια εικόνα που θα συμπεριλαμβάνεται σε κάθε βράβευση πρωθυπουργού για την προσφορά του από εδώ και πέρα. Με κάποιον τρόπο πρέπει να υπάρχει στο βραβείο.

Υ.Γ 3: Για όποιον αντέχει δημοσιεύουμε (ξανά) το βίντεο με το διάγγελμα του ΓΑΠ από το Καστελόριζο, προτείνοντας να προβληθεί κατά τη διάρκεια της βράβευσης του

Ημεροδρόμος