Νέα επιτυχία του κράτους ! Συνελήφθη ο Γιώργος Φιλλιπάκης ! Ο δημοσιογράφος κρατείται μετά την ανάρτηση του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο FB για τον Λουκά Παπαδημο και μετά από μύνηση του διοικητή του ελληνικού παραρτήματος της ΕΚΤ Ιωάννη Στουρνάρα.

“Από τις 6 χτές το απόγευμα που ο Λουκάς Παπαδήμος τραυματίσθηκε από την αυτοσχέδια βόμβα μέσα στο αυτοκίνητό του έσπαγα το κεφάλι μου από που ερχόταν και που πήγαινε ο υπαλληλάκος αυτός της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας . Την απάντηση την έδωσε ποιος νομίζετε? Ο Αντωνάκης ο Σαμαράς. Με ποιό τρόπο ? Ο Σαμαράς τηλεφώνησε στο άλλο ξεπουλημένο τομάρι τον Γιάννη Στουρνάρα γιατί κάτι προφανώς υποψιαζόταν. Και βέβαια ο Στουρνάρας του είπε την είδηση . Νωρίτερα Στουρνάρας και Παπαδήμος είχαν μυστική συνάντηση άγνωστο πού και φυσικά κανείς δεν γνωρίζει τί συζήτησαν αλλά και πού συναντήθηκαν. Και οι δύο ξεπουλημένοι υπάλληλοι των Τραπεζών ντόπιων και ξένων είναι τόσο ανακατεμένοι στο ξεπούλημα της χώρας αλλά και του εθνικού πλούτου και κυρίως ευθύνονται για το κατάντημα και την εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού. Ο Παπαδήμος σήμερα είναι πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών ενός θεσμού που βρωμάει από απόσταση ενώ ο Στουρνάρας παίζει το ρόλο του Κεντρικού Τραπεζίτη για λογαριασμό Σόιμπλε και λοιπόν καθαρμάτων στην Ευρώπη . Για να είμαι ξεκάθαρος δεν θα με ενοχλούσε καθόλου αν έσκαγε και μια ακόμα βόμβα στα πόδια του Στουρνάρα”.

Νέοι δρόμοι «δημοκρατίας» ανοίγουν στη χώρα, που μετά την ένδοξη περίοδο της «εθνοσωτηρίου επαναστάσεως»  μιμείται την πετυχημένη συνταγή της γείτονος και φίλης Τουρκίας, απογειώνοντας το «δημοκρατικό» αίσθημα σε άλλα ανώτερα  επίπεδα !

Άλλο ένα κατόρθωμα φυσικά της «πρώτης φορά Αριστεράς»  που μετά τα αλλεπάλληλα σκισίματα των μνημονίων και την απροσδόκητα τεράστια και επιτυχή όχι απλά ανόρθωση , αλλά εκτόξευση της οικονομίας , επιστεγάζει το σύνολο των κατακτήσεων, των δικαιωμάτων και των ελευθεριών.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως ζούμε ήδη την ουτοπία του νεο-φιλελεροζελελεύθερου υπερρεαλισμού !

Well , Είμαστε όλοι Στουρνάρες  !

Advertisements