Η συμφωνία με τους “θεσμούς” έκλείσε και η αλλαγή του κλίματος στην οικονομία είναι παραπάνω από ορατή. Για να μην πούμε πως πέρα από την οικονομία υπάρχει επιτέλους και μια κοινωνία που ανασαίνει ουσιαστικά για πρώτη φορά, πρώτη φορά Αριστερά εξάλλου.

Στα πλαίσια αυτής της εξαιρετικής αλλαγής ο κομμουνιστής υπουργός Γιώργος Κατρούγκαλος, απαλλαγμένος πλέον από το μίζερο άγχος  κάνει μια πρωτοποριακή κίνηση , διαθέτοντας σχεδόν 4 εκ. Ευρώ (κάτι περισσότερο από 1 ΔΙΣ παλιές δραχμές) για να έρθει το Άγιο Φως στο τέλος της εβδομάδας από τα Ιεροσόλυμα στην χώρα.

Το μυστικό του Γιώργου Κατρούγκαλου που σήμερα αποκαλύπτουμε είναι πως δεν θα χρησιμοποιηθεί αεροσκάφος της Ολυμπιακής ή της Aegean ή το Lockheed C-130, αλλά σε συνεννόηση με τον υπ.Αμυνας Πάνο Καμμένο και με τη συνδρομή των φίλων και συνοδοιπόρων Αμερικανών θα πετάξει το περίφημο Air Force 1 !!

Η συμφωνία έγινε γεγονός  μετά από 17ώρη διαπραγμάτευση(trademark των διαπραγματεύσεων του ελληνικού κράτους), το αεροσκάφος ενοικιάζεται σε τιμή κάτω του κόστους για να προσδώσει την απαραίτητη αίγλη και μεγαλοπρέπεια στο όλο τελετουργικό. Αποτελεί δε μια ακόμα απόδειξη των φιλελληνικών αισθημάτων και των περίτρανων προθέσεων του προέδρου Ντόναλντ Τράμπ !

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως η κυβέρνηση δεν θα μείνει μόνο σε αυτή τη συμφωνία-σταθμό, αλλά ετοιμάζει κι άλλες ευχάριστες εκπλήξεις αριστερού πάντα πρόσημου!