12188972_1705787066319843_2335936611836768388_n

Όχι  δεν είναι μια ανάρτηση για το ΟΧΙ του 1940. Ένα όχι που είπε ο Μεταξάς (στην πραγματικότητα είπε “Τότε έχουμε πόλεμο”) για πολιτικούς λόγους (με τις δυνάμεις των Άγγλων να σταθμεύουν στην Ελλάδα δεν μπορούσε να κάνει και αλλιώς) αλλά με το λαό να στηρίζει με το αίμα και τη ζωή του ένα ηχηρό χαστούκι στου φασίστες και στους ναζί. (Τώρα γιατί υπάρχει η ΧΑχαχα ε! πάντα υπήρχαν δωσίλογοι και κουκουλοφόρα καθάρματα).

Το σημερινό όχι έχει να κάνει με κάποιες σκέψεις που γράφω και ξαναγράφω.
Θα ήθελα να είναι ΟΧΙ δεν θα σας περάσει αλητήριοι, απευθυνόμενος σε όσους έχουν υπογράψει και στηρίζουν τα μνημόνια και κυρίως στους Τσίπρα, Σαμαρά ,Βενιζέλο, Παπανδρέου, και στις πατερίτσες τους Καμμένο, Παπαδήμιο, Καρατζαφύρερ , Κουρέλη.

ΟΧΙ ρε είσαστε εγκληματίες για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, για γενοκτονία.

Εν γνώση του Γιωργάκη και με προσυνεννόηση από καιρό με τον γαμίκουλα τον Στρος ΚΑν ξεκίνησε η τελική φάση μετατροπής της Ελληνικής κοινωνίας σε μια ακραιφνώς ταξικά σκληρή δομή.

Υπάρχει διεθνής βιβλιογραφία, ντοκυμανταίρ όπου αποδεικνύεται το σχέδιο που θα μετασχημάτιζε την Ελληνική κοινωνία σε αυτό που ονειρευόταν ο may he rest in piss Milton Friedman. Σε γενικές γραμμές η σάπια αυτή ιδεολογία συνοψίζεται ως εξής:

Το άτομο είναι τα πάντα η κοινωνία τίποτα (baroness “may she rest in piss” too margaret thatcher)

Το κράτος υπάρχει για να δημιουργεί τις ασφαλείς συνθήκες ώστε να δρουν οι επιχειρηματίες. (Η

Βία για να μη σηκώνει κεφάλι ο Λαός).

Η ελεύθερη αγορά είναι καλλίτερη από τη Δημοκρατία διότι έχει άμεσο ψήφο προς τα προϊόντα (τι να παλεύεις για μια καλλίτερη ζωή τι να παίρνεις κωλόχαρτο το ίδιο και το αυτό)

Η ελεύθερη αγορά ΔΕΝ χρειάζεται τη Δημοκρατία

και άλλες τέτοιες παπαριές που για να εφαρμοστούν χρειάζονται είτε χούντα είτε ένα δυνατό σοκ που θα παραλύσει την κοινωνία ώστε να μην αντιδράσει.

Στην Ελλάδα το σοκ της εξαθλίωσης, της φτώχειας και της προπαγάνδας του τρόμου έπαιξαν και παίζουν από την αρχή, ανενδοίαστα από αδίστακτους πολιτικούς και δημοσιοκάφρους που βγαίνουν μπροστά, όπως ο Γεωργιάδης και ο Μπάμπης – την ίδια ευθύνη έχουν και όσοι κάθονται πίσω και ψηφίζουν.

Και Χούντα όμως παίζει στην Ελλάδα. Είτε με την κρατική καταστολή – δες 2011 με πλατείες- είτε με κατάλυση ακόμη και του ίδιου του συστήματος που εκπροσωπούν.Κατά παράβαση η χώρα κυβερνιέται με νομοθετικά διατάγματα που ο πρόεδρος Πακης υπογράφει αφειδώς κάνοντας ακόμη μια φορά αντίσταση ενάντια στον εχθρό Λαό.

Το σύνταγμα λέει σαφώς ότι νομοθετικά διατάγματα εκδίδονται ΜΟΝΟ σε έκτακτες περιπτώσεις -πόλεμο θεμομηνία κλπ – και ΠΡΕΠΕΙ να επικυρωθούν από τη βουλή εντός 40 ημερών.

Και η δικαιοσύνη – στα ανώτατα διορισμένα κλιμάκια – ψηφίζει για να πάρει τους μισθούς της πίσω, μαζί και τα ένστολα σκυλιά που φυλάνε το σύστημα – και οι λοιποί ένστολοι που ποτίζονται σαν γλάστρα μαζί με το βασιλικό αλλά τους φτάνει.

Και ετοιμάζεται να κλείσει τελείως η παιδεία, η υγεία και κάθε κοινωνική πολιτική που γίνεται με τον πλούτο του Λαού. Έναν πλούτο που θα δίνεται πια στους ολιγάρχες Έλληνες που μια χαρά πάντα συνεργαζόταν με τον ξένο κατακτητή.

Αυτή είναι η κανονικότητα που μας χώσαν όλοι αυτοί που κυβερνάνε.

Και παράγει αποτελέσματα αυτή η πολιτική:

7.500 που οδηγήθηκαν στην αυτοκτονία από την κατάσταση.
30.000  άστεγους
2.000.000 άνεργους
3.000.000 ανασφάλιστους
600.000 παιδιά κάτω από το όριο της φτώχειας.
ένας λαός ολόκληρος σε κατάθλιψη με ψυχομετρικά δεδομένα εφάμιλλα του Ιρακ μετά την εισβολή.

Ο Τσίπρας, ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, ο Γιωργάκης, και όλοι οι άλλοι γνωρίζουν, γνώριζαν και όμως παρέδωσαν την κυριαρχία και το λαό στα σαγόνια τους κάνοντας τη χώρα ένα μεγάλο στρατοπεδο συγκέντρωσης για να εκμεταλλευτούν τα μαλλιά, τα δόντια το δέρμα και το λίπος μας. Ελπίζοντας ότι θα διατηρήσουν μια καρέκλα δεσμοφύλακα.

ΟΧΙ ρε γαμώτο, θα τη σκαπουλάρουν, όπως όλοι οι δωσίλογοι σε τούτη τη χώρα από παλιά!!!

Πηγή