φοβος

by Leia Organa Solo

Πλησιάζουν οι μέρες που οι ηλίθιοι οι οποίοι ωρύονται φοβούμενοι την ισλαμοποίηση (sic) της χώρας από τους πρόσφυγες, θα φωνάζουν περήφανα πώς οι πρόγονοί τους κατάφεραν να παραμείνουν χριστιανοί μετά από 400 χρόνια καθαρού οθωμανικού σεξ.

Η Εκκλησία θα βγάλει λογύδρια σε παρελάσεις και άλλα καρακιτσαρέ πανηγυράκια, γλείφοντας τον ρασοφόρο κώλο της για τη βοήθειά της κατά την Επανάσταση, κρύβοντας επιμελώς το γεγονός του αφορισμού αυτής από την ίδια.

Η ίδια αυτή Εκκλησία που παραμένει αμέτοχη στο προσφυγικό αρνούμενη κατηγορηματικά να βοηθήσει καθώς έχει μεγαλύτερα προβλήματα ούσα απασχολημένη με το να μην πληρώνει ΕΝΦΙΑ και να διαμαρτύρεται για την απαγόρευση ομιλίας Μητροπολίτη σε σχολείο.

Σε διπλανό λαγούμι κρύβεται το Κράτος που καμία σχέση δεν έχει με τη βοήθεια που προσφέρουν αλληλέγγυοι στους κολασμένους αυτού του πατόκορφα γαμημένου κόσμου. Ένα Κράτος και μια Κυβέρνηση που στις επόμενες εκλογές θα προσπαθήσουν να παρουσιάσουν την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη ως δικό τους επίτευγμα.

Ταυτόχρονα κάποιοι πολυκυτταρικοί οργανισμοί που αυτοαποκαλούνται άνθρωποι θεωρούν ότι ο ρατσισμός είναι γνώμη και άποψη που πρέπει να γίνονται σεβαστές. Είναι πολλοί, είναι ηλίθιοι και ζούμε ανάμεσά τους.

Οι χώρες του κόσμου κλείνουν τα σύνορά τους στους πρόσφυγες. Μην ανησυχείτε όμως. Η πρέζα και τα θύματα τράφικινγκ περνάνε ακόμα κανονικά οπότε κομπλέ. Ο νοικοκυραίος θα γαμήσει με 10 ευρώ κάποια ταλαιπωρημένη, γεμάτη πρέζα τρύπα για να ικανοποιήσει την υπερηφάνια του και πάνω από όλα για να κρατήσει αμόλυντα τον πολιτισμό και την παράδοση.

Μένουμε Ευρώπη. Καλησπέρα. Καλώς ήρθατε και καλή βραδιά.

κουρέλια

νόστιμο ήμαρ