Του Γιώργου Κογκαλίδη

Η κυβέρνηση Τσίπρα χαιρέτησε τη σημερινή πανελλαδική απεργία. Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτήθηκαν: “Μας τρολάρουν“; Όχι, απλά συνήθισαν στο ψέμα. Με πρώτο (και χειρότερο) τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, πρόκειται για την παρέα των μεγαλύτερων ψευτών, πολιτικών απατεώνων, που έχει δει ο τόπος.

“Με καλούν να πληρώσω 22000 ευρώ για μη καταβολή διοδίων ύψους 420 ευρώ” είπε με παράπονο οπαδός του κινήματος “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ” και του ΣΥΡΙΖΑ! Ο Γιώργος Θεοφάνους διηγήθηκε “στο Κόκκινο” την ιστορία του. Από το 2013 μέχρι τα μέσα του 2015 πέρασε από τα διόδια Πολυμύλου στην Εγνατία Οδό 130 φορές, στις οποίες αντιστοιχεί καταβολή ποσού 420 ευρώ.

Αντί αυτών όμως του ήρθε χαρτί από την εφορία που τον καλεί να καταβάλει 8.500 ευρώ μέχρι τέλος Φεβρουαρίου, ενώ με τα πρόστιμα και τις προσαυξήσεις το συνολικό ποσό που καλείται να καταβάλλει φτάνει τις 22.000 ευρώ.

Ο Γιώργος Θεοφάνους ήταν συμβασιούχος αρχαιολόγος που είχε πάρει μέρος στις κινητοποιήσεις κατά των διοδίων το 2013 και τώρα είναι άνεργος.

Αντί άλλης ανάλυσης, δείτε τι έλεγε τότε ο Αλέξης Τσίπρας και τι κάνει τώρα η κυβέρνησή του:

Εντάξει, Αλέξη, δεν κατόρθωσες να σκίσεις τα μνημόνια, δεν κατάφερες να κάνεις την Ευρώπη να χορεύει, ενώ εσύ θα βαρούσες τον ζουρνά, δεν έστειλες σπίτι της τη Μέρκελ και την Τρόικα. Αυτά ήταν πάνω από το μπόι σου. Μα τέτοια πολιτική αμνησία έχεις; Ούτε καν αυτά τα απλά, που έλεγες τρέχοντας στα διόδια και ανεβαίνοντας στα τρακτέρ δεν μπορούσες να τηρήσεις;

we24