Ολοκληρώθηκε η Σύνοδος Κορυφής Τουρκίας-ΕΕ με θέμα το προσφυγικό ζήτημα και ο Αλέξης Τσίπρας έγραψε μερικά πραγματάκια στο twitter προς τον Τούρκο Πρωθυπουργό Αχμέτ Νταβούτογλου μάλλον με την ελπίδα οτι ο Νταβούτογλου δεν θα τα διαβάσει ποτέ. Και ο Νταβούτογλου τα διάβασε και του απάντησε.

Και ο Αλέξης Τσίπρας διέγραψε αυτά που είχε γράψει.

Ο Αλέξης Τσίπρας απευθύνεται στον Νταβούτογλου σκεπτόμενος ΘΕΕ ΜΟΥ αςμηντοδειΘΕΕΜΟΥαςμηντοδειαςμηντοδει

918122_tsipras-ell

Και στα Αγγλικά. Τολμηρός.

918121_tsipras-eu1

Μέχρι που ο Αχμέτ Νταβούτογλου ή το επιτελείο του τσίμπησαν τα tweets του Αλέξη Τσίπρα και του απάντησαν κάτι με ύφος στραβωμένου χίππη, δηλ. “έλα μην πέφτεις, χαμογελάτε αστέρια μου, δες τη φωτεινή πλευρά της ζωής”.

AHMETDAV

Κι έτσι κι έγινε. Ο Αλέξης Τσίπρας είδε τη ζωή αλλιώς. Έσβησε τα tweets που είχε κάνει στα αγγλικά τα οποία αναφέρονταν στο Αιγαίο, τις παραβιάσεις του εναέριου χώρου και την Κύπρο και άφησε στη θέση τους αυτά:

tsiprasen

Φυσικά τα επίμαχα tweets βρίσκονται ακόμη στο ελληνικό twitter account του Αλέξη Τσίπρα, γιατί εμείς δε δαγκάνουμε πλέον, μας έχει μάθει.

Εντωμεταξύ από τη Σύνοδο Κορυφής η Τουρκία φεύγει με πακέτο 3 δις από την ΕΕ για την αντιμετώπιση του προσφυγικού, επανεκκίνηση των διαδικασιών ένταξης της Τουρκίας στην ΕΕ με τη δέσμευση οτι θα περιορίσει τις προσφυγικές ροές προς την ΕΕ.

luben.tv