by To Skouliki Tom

Αφιονισμένο είναι το πανηλίθιο μετά τη νέα προκλητική συμπεριφορά της Ζωής Κωνσταντοπούλου, η οποία αποτελεί προσβολή στην Ελληνική Δημοκρατία που μέχρι πριν 4 μήνες δούλευε ρολόι. Σταματημένο αλλά ρολόι.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης κατηγόρησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου ότι δεν ενημερώνει τους βουλευτές για την ακριβή ώρα που θα τελειώνουν οι συνεδριάσεις της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας κι αυτό είναι πολύ σωστό, αφού οι βουλευτές δεν είναι τίποτα κηφήνες να κωλοβαράνε σε επιτροπές που ασχολούνται με ασήμαντα θέματα, όπως η ΕΡΤ και η Siemens.

Πληρώνονται από τον ελληνικό λαό για να ξεμεροβραδιάζονται στο καφενείο της Βουλής και τα κανάλια.

H Ζωή Κωνσταντοπούλου απάντησε στο Βαγγέλη Μεϊμαράκη ότι η Βουλή δεν είναι το κωλοχανείο του χωριού του, όπου ο καθένας πετάγεται σαν τσουτσού και λέει την παπαριά του χωρίς να έχει πάρει το λόγο, οπότε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης διευκρίνισε ότι δε χρειάζεται την άδεια της για να μιλήσει. Εντολές δέχεται μόνο από τα αφεντικά του.

Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είπε «Ζωή, σε άκουσα το πρωί που βγήκες να γλείψεις τον Τσίπρα, πήγες να του γλείψεις τον πούτσο. Άμα θες έλα να γλείψεις τον δικό μου που είναι πιο ωραίος», οπότε καταλαβαίνουμε ότι ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής έχει εμμονή με το πουλί του και θέλει να το δείχνει σε όλους.

Πάντως, από τον Προκόπη Παυλόπουλο, που είναι φίλος μου και το έχει δει, ξέρω ότι είναι σαν γαριδάκι.

Όπως ήταν φυσικό, ο καβγάς της Ζωής Κωνσταντοπούλου με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη μονοπώλησε το ενδιαφέρον των χρεοκοπημένων ΜΜΕ που κάνουν τα πάντα για να αποδείξουν ότι η Πρόεδρος της Βουλής είναι στρίγγλα, φασίστρια, ανοργασμική και θεοπάλαβη αλλά οι πολίτες επιμένουν να την αποθεώνουν γιατί πάσχουν από σύνδρομο της Στοκχόλμης.

Σε άλλα νέα, ο Σήφης Βαλυράκης, ο οποίος έχει διατελέσει πρόεδρος της εξεταστικής για το σκάνδαλο της Siemens, κατέθεσε ότι

«Είχαμε τεκμηριώσει ως επιτροπή ότι ένα κομμάτι της Siemens λειτουργεί ως εγκληματική οργάνωση και μάλιστα είχαμε τεκμηριώσει ότι το 10% του χρήματος από τις δουλειές της στην Ελλάδα, πήγαιναν σε μαύρο χρήμα και συγκεκριμένα σε πολιτικό προσωπικό. Είχαμε επίσης τεκμηριώσει ότι το 8% πήγαινε σε φυσικά πρόσωπα και το 2% σε πολιτικά κόμματα. Είχαμε κάποιες θετικές ψήφους για να κάνουμε παραπομπές, αλλά δυστυχώς όχι αρκετές»

αλλά ποιος ασχολείται τώρα με γερμανικές εγκληματικές οργανώσεις;

Το θέμα μας είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Πρέπει επειγόντως να καταλήξουμε εάν είναι ο θηλυκός Χίτλερ ή ο θηλυκός Βελουχιώτης.

Το γεγονός ότι όλες οι γερμανικές πολυεθνικές – τα συμφέροντα των οποίων εξυπηρετεί η Άνγκελα Μέρκελ – έπαιρναν χοντρές μίζες όποτε συνεργάζονταν με τις ελληνικές κυβερνήσεις δεν απασχολεί κανέναν.

Οι τεμπέληδες Έλληνες φταίνε που ζούσαν πάνω από τις δυνατότητές τους. Έτσι δεν είναι, κύριε Σόιμπλε;

Είναι λογικό η Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ και τα κανάλια των ολιγαρχών να μη θέλουν την ανακίνηση του ζητήματος της Siemens. Μεταξύ μαφιόζων, ομερτά.

Πάντως και ο ΣΥΡΙΖΑ δε φαίνεται να βιάζεται να οδηγήσει κάποιον στη Δικαιοσύνη.

Με το πάσο σου, Αλέξη. Συνέχισε να φαντασιώνεσαι Δημοκρατία χωρίς Δικαιοσύνη.

Μεταξεταστέος θα μείνεις κι εσύ.

(Ανήθικο δίδαγμα: Μεταδίδουν την επικαιρότητα λες και μιλάνε για τον Σερραίο φιδοφονιά. Λες και όλα είναι μια τεράστια πλάκα. Μας θέλουν χάχες. Να χαχανίζουμε όσο κάνουν τη δουλίτσα τους. Θα πω κάτι χωρίς καμία υπερβολή. Το μπλογκ μας είναι πιο έγκυρο από όλα τα μεγάλα ΜΜΕ. Σας ευχαριστούμε πολύ για την προτίμησή σας.)

πηγή – the three mooges