Έχουν περάσει μόλις 15 χρόνια από τότε που η Ευρώπη (και όχι μόνο) άφησε πίσω της τον 20° αιώνα και προχώρησε στον 21°, εκτός από ένα μικρό κομμάτι της στον νότο που -όπως όλα δείχνουν- προτίμησε να επιστρέψει στον 19°. Και φυσικά αναφερόμαστε στην Ελλάδα, γνωστή και ως «το Ιράν της Μεσογείου». Γι αυτό και ο ενιαίος διοικητικός τομέας π/θμιας και δ/μιας εκπαίδευσης ανακοίνωσε ότι οι σχολικές ώρες και για τις τρείς τάξεις του Γυμνασίου κατανέμονται έτσι ώστε τα Θρησκευτικά διδάσκονται 2 ώρες εβδομαδιαίως ενώ η Φυσική, η Χημεία, η Βιολογία, η Τεχνολογία και η Πληροφορική μόνο 1 ώρα έως και το 2016.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Τα παιδιά δηλητηριάζονται από μικρά με το μικρόβιο του χριστιανοταλιμπανισμού. Στο βιβλίο των θρησκευτικών της Γ’ Δημοτικού μαθαίνουν ότι κατά την διάρκεια του Β’ Π.Π., η «παναγία» έσωσε τον Ορχομενό από την καταστροφή.

B3ehrFKIUAAWbKN

Υποθέτουμε πως αργότερα θα πήγε κομμωτήριο ή για ποτάκι με τις κολλητές της γι αυτό και τον χειμώνα του 1941-42 θρηνήσαμε μόνο στην Αθήνα 300.000 νεκρούς από την πείνα και το κρύο.

Φέτος η «ιερά» μητρόπολη Κεφαλλονιάς εξέδωσε εγκύκλιο προς τους παπάδες που της ανήκουν, στην οποία πρώτα απ’ όλα αναφέρει ότι θα πρέπει να απαγορεύουν να «κοινωνούν» μαθητές -είτε Έλληνες, είτε αλλοδαποί- οι οποίοι δεν είναι χριστιανοί ορθόδοξοι, ενώ οι ορθόδοξοι που θα «κοινωνούν» θα πρέπει να είναι τελείως νηστικοί, «ακόμα και τα νήπια» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

α1

Μάλιστα εκτός από την πλήρη αποχή από το φαγητό, θα πρέπει να μην έχουν πιει ούτε νερό (και τα νήπια)

α2

Τέλος τους απαγορεύει το έθιμο από την γειτονική Κέρκυρα, το σπάσιμο των πήλινων αγγείων ως «ξένο».

α3

Καλώς ήρθατε στην ελ-ληνική πραγματικότητα. Περάστε το βράδυ από την πλατεία, θα κάψουμε μια μάγισσα.

πηγή – Ταλιμπανική Δημοκρατία της Ελλάδος