20100601 _  κρίση ανισορροπίας 2

Φτάσαμε στο σωστό σημείο αφεντικό. Έχουμε ξεφορτώσει χαρτιά μπόλικα. Μας μένουν λίγα ακόμα αλλά θα τους βάλουμε να τα αγοράσουν. Θα βγουν οι μαλάκες οι Έλληνες με τις τράπεζές τους, θα τα πάρουν πίσω και θα μας ξεφορτώσουν τελείως. Μετά θα μείνουν από αποθεματικά και στο επόμενο stress test θα τους τις μαζέψουμε. Management δικό μας, σύστημα δικό μας, τους τελειώσαμε. Το πλάνο πάει τέλεια.

Τους έχουμε παραμυθιάσει εν τω μεταξύ, για να κερδίσουμε χρόνο, ότι αν κάνουν καμιά κίνηση να μας κουρέψουν τα χαρτάκια που δεν έχουμε ξεφορτώσει ακόμα δεν θα μπορούν να πληρώσουν συντάξεις και μισθούς και ότι τα ασφαλιστικά τους ταμεία θα καταρρεύσουν. Ευτυχώς έχουν μασήσει και δεν διαπραγματεύονται τα κορόιδα. Αυτά τα γίδια που τους κυβερνάνε, κάνουν ότι τους λέμε και δεν αλλάζουν τίποτα ούτε και κάνουν καμία κίνηση να υπερασπίσουν το λαό τους, οπότε και απο ‘κει είμαστε καλυμμένοι.

Βέβαια ο λαός τους κάτι έχει αρχίσει να ψιλιάζεται αλλά και αυτούς τους έχουμε,  γιατί κάθονται σαν βόδια και δουλεύουν για δεκάρες μπας και πληρώσουν κανένα δάνειο ενώ και μετά τον χρόνο που τους μένει τον ξοδεύουν βλέποντας ότι τους λένε οι δικοί μας στη τηλεόραση και διάφορες άλλες μαλακίες άσχετες με την κατάστασή τους. Άσε που ευτυχώς δεν διαβάζουν ούτε ψάχνονται ενώ από ιστορική μνήμη, ούτε λόγος…

Είμαστε σε καλό δρόμο αφεντικό. Είναι θέμα μηνών. Μόνο να μη ξυπνήσουν γιατί τη γαμήσαμε.

πηγή – Ύποπτο μούσι