by To Skouliki Tom

Τεράστια ανατροπή στο προεκλογικό σκηνικό έχει προκαλέσει το νέο σποτ της Νέας Δημοκρατίας, με πρωταγωνιστές τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και την παρέα του Νικόλα που παίζει ποδόσφαιρο σε μια πλατεία της Αθήνας.

Μετά το γκολ που σημειώνει ο Νικόλας, η μπάλα καταλήγει στα πόδια του Πρωθυπουργού – που περνούσε τυχαία από το σημείο -, ο οποίος δε χάνει την ευκαιρία να κάνει επίδειξη των ποδοσφαιρικών ικανοτήτων του, εντυπωσιάζοντας τους πιτσιρικάδες που αρχικά νομίζουν ότι είναι ο Μέσι αλλά τελικά καταλαβαίνουν ότι είναι ο παιδεραστής της γειτονιάς.

Όπως ήταν φυσικό, το βίντεο έκανε το γύρο του διαδικτύου με χιλιάδες χρήστες να προειδοποιούν ότι στις γειτονιές της Αθήνας κυκλοφορεί ένας ψηλός μεσήλικας με γυαλιά και καμπαρτίνα που κλέβει μπάλες από μικρά παιδιά.

Βλέποντας το βίντεο, αναρωτήθηκα πόσες φορές χρειάστηκε να γυριστεί, οπότε σαν καλό καθεστωτικό σκουλήκι που είμαι, κατάφερα να τρυπώσω στην εταιρεία παραγωγής του σποτ και να εξασφαλίσω σκηνές από τα γυρίσματα τις οποίες σας παρουσιάζω απομαγνητοφωνημένες.

Λήψη no. 1:
– Πώς σε λένε;
– Νικόλα. Να σας πω κάτι; Ο πατέρας μου λέει πως θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ.
– Πού το βρήκατε αυτό το μαλακισμένο;

Λήψη no. 2:
– Πώς σε λένε;
– Νικόλα. Να σας πω κάτι; Ο πατέρας μου λέει πως είστε μαλάκας.
– Δίκιο έχει ο πατέρας σου. Πώς σε λένε στο επώνυμο;
– Αρβανίτη.

Λήψη no. 3:
– Πώς σε λένε;
– Νικόλα. Να σας πω κάτι; Kαι οι Γάλλοι λένε ότι είστε μαλάκας.
– Δίκιο έχουν κι αυτοί.

Λήψη no. 4:
– Πώς σε λένε;
– Νικόλα. Να σας πω κάτι; Ο πατέρας μου λέει πως τα πράγματα είναι δύσκολα.
– Κάτσε να τα πούμε ρε Νικόλα αλλά πρόσεχε μην κάτσεις πάνω στον άστεγο.

Eφόσον τελικά κατάφεραν να γυρίσουν τη σκηνή σωστά, το βίντεο δείχνει την παρέα του Νικόλα να παρατάει το παιχνίδι και να μαζεύεται γύρω από τον Αντώνη Σαμαρά κι αυτό είναι πολύ λογικό, αφού είναι γνωστό ότι τα παιδιά τρελαίνονται για το τσίρκο και τον Καραγκιόζη.

Ο Αντώνης Σαμαράς εξηγεί στον Νικόλα πως αν θέλεις να φτιάξεις κάτι σωστό για τους εφοπλιστές και καναλάρχες κολλητούς σου πρέπει πρώτα να ισοπεδώσεις τη χώρα, ενώ στη συνέχεια του λέει ότι το θέμα είναι να ξέρεις που θέλεις να πας, οπότε η κάμερα δείχνει έναν πιτσιρικά με ένα σκούφο που γράφει Μινεσότα. Καθόλου τυχαίο.

Ο Πρωθυπουργός λέει ότι αυτός κι η συμμορία έχουν σχεδόν φτάσει την Ελλάδα εκεί που πρέπει, δηλαδή μια χώρα με χρέος €30.000 ανά κάτοικο που θα πληρώνει ο Νικόλας και τα εγγόνια του μέχρι να πεθάνουν.

Ο Αντώνης Σαμαράς καθησυχάζει τον Νικόλα και του λέει να μην ανησυχεί για τίποτα. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να ψηφίζει Νέα Δημοκρατία και θα είναι τυχερός αν φτάσει σε ηλικία σύνταξης και γλιτώσει τη φυλακή από τα χρέη.

Στο τέλος του βίντεο ο Πρωθυπουργός λέει “Γιατί για να παίξει μπάλα μία χώρα ή μία ομάδα θα πρέπει να έχει γήπεδο. Κι εμείς της το φτιάχνουμε το γήπεδο. Καινούριο.”, οπότε καταλαβαίνουμε ότι κειμενογράφος του είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης και το σποτ απευθύνεται στους οπαδούς της ΑΕΚ.

Ο Αντώνης Σαμαράς καλεί τον μικρό Νικόλα να μεταφέρει όσα του είπε στον πατέρα του, οπότε συμπεραίνουμε ότι αντιμετωπίζει τους Έλληνες πολίτες ως ψηφοφόρους με πολιτικό κριτήριο 14χρονου.

Ο Αντώνης Σαμαράς παραλληλίζει τους Έλληνες με παίκτες ποδοσφαιρικής ομάδας που χρειάζονται καινούριο γήπεδο, αν κι όλοι ξέρουμε ότι στο μυαλό του Αντώνη Σαμαρά οι Έλληνες είναι πουτάνες που χρειάζονται καινούριο μπουρδέλο με αφεντικά κάτι νταβάδες που πλουτίζουν ενώ όλοι οι υπόλοιποι στήνουν κώλο.

Το πιο ειλικρινές πάντως θα ήταν ο Αντώνης Σαμαράς να περάσει από μια άλλη πλατείας μια άλλης γειτονιάς όπου παίζουν ποδόσφαιρο παιδιά μεταναστών, παιδιά που έχουν γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ελλάδα αλλά ο Αντώνης Σαμαράς τούς αρνείται την ιθαγένεια.

Η μόνη αγωνία του Αντώνη Σαμαρά είναι μήπως οι μετανάστες καταφέρουν να περάσουν τον φράχτη που έστησε στον Έβρο και μολύνουν με τα παιδιά τους τις πλατείες όπου παίζουν τα ελληνόπουλα.

Για τον Αντώνη Σαμαρά η θέση όλων αυτών βρίσκεται στα στρατόπεδα συγκέντρωσης για τα οποία η Ελλάδα λαμβάνει κονδύλια ύψους €270.000.000 που καταλήγουν στις τσέπες κάποιων, ενώ οι μετανάστες αργοπεθαίνουν πίσω από τα σύρματα.

Για τους πατεράδες που θέλουν τα παιδιά τους να έχουν μέλλον σε μια ανθρώπινη χώρα η θέση του Αντώνη Σαμαρά βρίσκεται στην πολιτική εξορία. Εκεί από όπου προήλθε.

Λίγες μέρες του έμειναν μονάχα. 14 και σήμερα.

(Ανήθικο δίδαγμα: Αναμένω σποτ- απάντηση από το ΣΥΡΙΖΑ όπου μουνάρες τσιρλίντερ θα πετάνε τα σουτιέν τους και θα μαζεύονται γύρω από τον Αλέξη.)

πηγή – the three mooges