by To Skouliki Tom

Με τον καλύτερο τρόπο αποφάσισε ο Υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος να γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS, αφού εξαπέλυσε ένα ακόμα κυνήγι εναντίον των οροθετικών που απειλούν να μολύνουν την αμόλυντη ελληνική κοινωνία και να μετατρέψουν την Ελλάδα σε ένα απέραντο κολαστήριο θανάτου.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Λοβέρδος σε συνεργασία με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και τα ΜΜΕ προσπαθούν από το πρωί να πείσουν τους Έλληνες γονείς ότι τα σχολεία θα καθαρίσουν μια και καλή από τον ιό του HIV που τα μαστίζει.

Έτσι, λίγο πριν την έναρξη των σημερινών μαθημάτων, οι αστυνομικές αρχές προέβησαν σε δεκάδες προληπτικές προσαγωγές μαθητών, στην πλειονότητά τους πρεζόνια, που έχουν κατακλύσει τα ελληνικά σχολεία και σουτάρουν τη δόση τους κατά τη διάρκεια της πρωινής προσευχής σε δημόσια θέα.

Οι μαθητές υπεβλήθησαν σε ιατρικές εξετάσεις για την διακρίβωση τυχόν οροθετικότητας στον ιό HIV, ενώ αντίστοιχες εξετάσεις θα γίνουν και για τον ιό του θρασιμιού που εμφανίζει έξαρση τα τελευταία χρόνια στα σχολεία και θεωρείται υπεύθυνος για την δημιουργία ταγμάτων τρομοκρατών που σπέρνουν τον τρόμο και τον πανικό στους δρόμους της πρωτεύουσας.

Επίσης, σύμφωνα με τον εισαγγελέα, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις ανήλικων μαθητριών οι οποίες εκδίδονται συστηματικά στις τουαλέτες των σχολείων με αντάλλαγμα τις λύσεις των διαγωνισμάτων τετραμήνου ή μερικά ευρώ για να αγοράσουν κουλούρι από το κυλικείο.

Από το πρωί, φωτογραφίες και διευθύνσεις κατοικιών μαθητών κάνουν το γύρο της τηλεόρασης, των εφημερίδων και του διαδικτύου, ενώ ο Ανδρέας Λοβέρδος ζήτησε να βγουν στη δημοσιότητα και οι φωτογραφίες των δασκάλων και των γονιών τους.

Παράλληλα, ο Υπουργός Παιδείας δήλωσε ότι εχθρός της Ελλάδας δεν είναι το μνημόνιο, τα μέτρα λιτότητας κι η τρόικα αλλά οι άστεγοι, τοξικομανείς, τρανς, εκδιδόμενοι και μετανάστες μαθητές που αποτελούν εστία μόλυνσης για τη Δημόσια Υγεία.

Όπως ήταν φυσικό, η πρωτοβουλία του Ανδρέα Λοβέρδου χαιρετίστηκε με ενθουσιασμό από την ελληνική κοινωνία η οποία υποσχέθηκε να τον ξαναβγάλει πρώτο σε σταυρούς στη Β’ Αθήνας στις επερχόμενες εκλογές, όπως ακριβώς είχε κάνει το 2012, λίγες μέρες μετά τη διαπόμπευση των 32 οροθετικών γυναικών.

Η ευγνωμοσύνη των Ελλήνων ψηφοφόρων όμως δε σταματά εδώ, αφού συγκεντρώνονται ήδη υπογραφές, ώστε η σημερινή μέρα να μετονομαστεί από Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS σε Παγκόσμια Ημέρα υπέρ του Ανδρέα Λοβέρδου.

Μάλιστα, η πρόσφατη αυτοκτονίας της Κατερίνας αποτελεί το καλύτερο επιχείρημα υπέρ αυτής της πρότασης, αφού ήταν μία από τις οροθετικές γυναίκες που είχαν διαπομπευτεί τότε, με τη φωτογραφία της, τη διεύθυνση κατοικίας της και τα ονόματα των γονιών της να δημοσιεύονται παντού.

Είναι λογικό η ελληνική κοινωνία να επιβραβεύει άτομα σαν τον Ανδρέα Λοβέρδο, αφού, ως επί το πλείστον, αποτελείται από σκουπίδια που δε διαφέρουν σε τίποτα από αυτόν.

Πορνοπελάτες νοικοκυραίοι οροθετικοί στον φασισμό.

(Ανήθικο δίδαγμα: Ο Ανδρέας Λοβέρδος έχει αλλάξει τακτική τώρα τελευταία. Έχει γίνει πολύ ευαίσθητος. Μιλώντας χθες στο Mega, τάχθηκε υπέρ της χορήγησης εκπαιδευτικών αδειών στον Νίκο Ρωμανό. Ο Ανδρέας Λοβερδός μάς ζητάει να τον ξαναψηφίσουμε. Δε θα του χαλάσουμε το χατίρι ε;)

(Ανήθικο δίδαγμα no. 2: Αν δεν πειστήκατε από τα παραπάνω, σας προτείνω να δείτε το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ “Ερείπια: Οροθετικές γυναίκες. Το χρονικό μιας διαπόμπευσης.”)

πηγή – thethreemooges