amal_alamuddin

Προβληματισμένη από την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι αγαπημένοι της Σαμαράδες, φέρεται να είναι η «σύζυγος Κλούνεϊ», ή κατά κόσμον Αμάλ Αλαμουντίν.

Η δικηγόρος που ήρθε στην Ελλάδα για να επιστρέψει τα μάρμαρα του Παρθενώνα εκεί που ανήκουν, δήλωνε πριν από μερικές μέρες ενθουσιασμένη από το γεγονός ότι θα βρεθεί μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά από το ποδοσφαιρικό της απωθημένο, τον Γιώργο Σαμαρά, αλλά και στο ίδιο δωμάτιο με τον σημαντικότερο Έλληνα πρωθυπουργό της Μεταπολίτευσης, τον Αντώνη Σαμαρά.

Η πανέμορφη και κομψότατη νομικός κατάφερε να ρυθμίσει το πρόγραμμά της με τέτοιο τρόπο, ούτως ώστε να παρακολουθήσει τις προσπάθειες του -επίσης όμορφου και λουσμένου με Ούλτρεξ- Έλληνα επιθετικού στον αγώνα της εθνικής Ελλάδος εναντίον της Βόρειας Ιρλανδίας, και ταυτόχρονα να μην χάσει την ευκαιρία να δει από κοντά πώς είναι το κτίριο στο οποίο μεγαλουργούσε για ενάμιση χρόνο ο Τάκης Μπαλτάκος, το Μέγαρο Μαξίμου.

Ήταν μάλιστα τόσο σίγουρη ότι ο πρώην άσσος της Σέλτικ θα σκοράρει, που δήλωνε δεξιά και αριστερά πως η προσωπική του επιτυχία θα αποτελέσει έναν ισχυρότατο συμβολισμό στον αγώνα της χώρας για την επιστροφή των λεγόμενων «Ελγινείων».

Δυστυχώς, η Λιβανέζα δικηγόρος διάλεξε να μας επισκεφτεί τη χειρότερη στιγμή και για την οικονομία της χώρας αλλά και για το ποδόσφαιρό της. Η εθνική Ελλάδος ταπεινώθηκε στο γήπεδό της από τη Βόρεια Ιρλανδία χάνοντας με 2-0 κι ο Γιώργος Σαμαράς δεν ακούμπησε το τόπι, ενώ η ελληνική οικονομία βυθίζεται σε νέα κρίση δανεισμού με το Χρηματιστήριο να καταρρέει και τα επιτόκια δανεισμού να πηγαίνουν στο διάολο κι ο Αντώνης Σαμαράς αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει το τρίτο του υπουργικό συμβούλιο στη διετία που κυβερνά.

Η κυρία Κλούνεϊ φάνηκε εξαιρετικά αμήχανη από τον τρόπο με τον οποίο οι εγχώριοι πολιτικοί και ποδοσφαιρικοί παράγοντες χειρίζονται τα πράγματα, ειδικά όταν βρίσκει στα μέσα Οκτωβρίου μια ευρωπαϊκή χώρα να έχει ακόμη καλοκαίρι.

«Έπρεπε να είστε όλοι χεσμένοι από τη χαρά σας με τέτοιο ήλιο και τόση ζέστη, όμως εσείς νομίζετε ότι οι χρηματιστές στην άλλη άκρη της γης ασχολούνται με τις δηλώσεις του Σκουρλέτη και της Βούλτεψη», φέρεται να είπε στην Όλγα Κεφαλογιάννη η Αμάλ, δήλωση η οποία δεν έχει επιβεβαιωθεί από επίσημα χείλη.

Πάντως είναι βέβαιο ότι ως μισή Βρετανίδα, η δικηγόρος των Μαρμάρων έχει διαμορφώσει σαφή άποψη για τα λάθη του προπονητή μας, Κλαούντιο Ρανιέρι, και τον τρόπο με τον οποίο χαντάκωσε τη μεγάλη της αδυναμία, τον Γιώργο Σαμαρά.

«Το είπα στον κόουτς πριν από περίπου ένα μήνα. Δεν είναι δυνατόν να παίζεις με 4-2-4. Αυτό ήταν το σύστημα της εθνικής Βραζιλίας στο Μουντιάλ του 1970. Το ποδόσφαιρο δεν είναι σαν το επίπεδο ζωής σας για να το γυρνάτε τόσα χρόνια πίσω. Πρέπει να επιστρέψετε στο 2014», έγραψε σε SMS το οποίο έπειτα έσβησε για να μην προκαλέσει περαιτέρω προβλήματα στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Πάντως είναι εξαιρετικά ευτυχές ότι κανένας μπάτσος δεν την έχει σταματήσει ακόμη στο δρόμο για να της ζητήσει διαβατήριο.

πηγή – πολύφημος