Πατήστε το play


 «Ούτε γουλιά Coca Cola μέχρι να επαναλειτουργήσει το εργοστάσιο»

Συνεχίζουν εδώ και ένα χρόνο την απεργία τους οι απολυμένοι εργαζόμενοι της Coca Cola 3 Ε στη Θεσσαλονίκη.

Με το σύνθημα «Ούτε γουλιά Coca Cola μέχρι να επαναλειτουργήσει το εργοστάσιο» καλούν σε συμμετοχή στο μποϊκοτάζ των προϊόντων της επιχείρησης ενώ η εταιρία προσπαθεί να μπλοκάρει δικαστικά το μποϊκοτάζ που ζητά 250.000 ευρώ απο τους απολυμένους επικαλούμενη “ηθική βλάβη”.

Οι απολυμένοι της Coca Cola 3Ε βρέθηκαν στην Αθήνα και το στούντιο του 105,5 στο πλαίσιο της καμπάνιας ενημέρωσης των πολιτών για τον αγώνα τους.

Εντός των ημερών αναμένεται η δικαστική απόφαση για την επιβολή ασφαλιστικών μέτρων που έχει καταθέσει η επιχείρηση ενάντια στους απολυμένους για το θέμα του μποϊκοτάζ.

“Η Coca Cola τα τελευταία 4 χρόνια έχει κλείσει 6 εργοστάσια στην Ελλάδα με αποτέλεσμα να μείνουν στο δρόμο 2.500 άνθρωποι ενώ παρουσιάζει τεράστια κέρδη” δήλωσαν στο Κόκκινο οι Δημήτρης Αγάς και Αλέξανδρος Σαρρίδης.

Τόνισαν πως το μποϊκοτάζ κατά των προϊόντων της επιχείρησης συνεχώς επεκτείνεται καθώς “στη Βόρεια Ελλάδα η κατανάλωση έπεσε μετά το Πάσχα κατά 40%” ενώ κάλεσαν τους πολίτες να ενισχύσουν τον αγώνα τους.

Το Facebook των απεργών της Coca Cola 3E

Πηγή – stokokkino.gr