20140722-194137-70897416

Ζόρικη παραμένει η κατάσταση σε ολόκληρο τον πλανήτη, με αποτέλεσμα οι αεροπορικές εταιρείες να κινδυνεύουν να μη βρίσκουν σε λίγο καιρό ούτε μισό ασφαλές τετραγωνικό στον ουρανό για να πετάξουν τα αεροπλάνα τους.

Σύμφωνα με πολυετείς ενδελεχείς μελέτες δεκάδων πανεπιστημίων, Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και πολυεθνικών οργανισμών, το φαινόμενο που προκαλεί τους επικίνδυνους αεροδιαδρόμους ονομάζεται “πόλεμος”.

“Πόλεμος” είναι όταν κάποιοι κακομοίρηδες αγοράζουν όπλα από κάποιους πάρα πολύ πλούσιους με σκοπό να σκοτώσουν άλλους κακομοίρηδες. Υπάρχουν βέβαια και οι περιπτώσεις όπου ο πόλεμος ξεκινά από τους ίδιους τους πάρα πολύ πλούσιους, οπότε σε τούτη την περίπτωση όλοι ξέρουμε ότι αυτοί έχουν πάντα δίκιο.

Ο “πόλεμος” ευθύνεται για την πτώση ενός αεροσκάφους με 300 επιβάτες στην Ουκρανία. Ο πόλεμος ευθύνεται και για τη γενοκτονία στη Γάζα. Γενικότερα, ο πόλεμος ευθύνεται για τα περισσότερα άσχημα πράγματα πάνω σε αυτόν τον πλανήτη.

Το κακό είναι ότι ένα κάρο κόσμος που ζητά να σταματήσει ο “πόλεμος” δεν καταλαβαίνει πως ο καλύτερος τρόπος για να πετύχεις κάτι τέτοιο είναι να εκφράσεις με σθένος την “έντονη ανησυχία” σου.

Ακολουθώντας τα χνάρια των μεγάλων ηγετών της σύγχρονης δύσης, θα έπρεπε ήδη να έχουμε κατανοήσει ότι η θετική ενέργεια και το φενγκ σούι είναι ικανά να κουνήσουν βουνά, να φέρουν τη βροχή, να δώσουν το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ, και -φυσικά- να σταματήσουν τον πόλεμο.

Αν σταματήσουμε τον πόλεμο δεν θα πέφτουν πλέον τα αεροπλάνα, δεν θα σκοτώνονται άνθρωποι που πετούν με τα αεροπλάνα, και τα παιδιά θα πεθαίνουν στα βαθιά τους γεράματα κι όχι έξι-εφτά χρονών από τυφλές μπόμπες.

Μια άλλη λύση θα ήταν να ακολουθήσουμε το παράδειγμα της ανταγωνιστικής Κίνας, να απαγορεύσουμε την κίνηση των φτωχών πολιτών από χώρα σε χώρα και να αποκλείσουμε κάθε τρόπο ενημέρωσης. Οι πλούσιοι, ως γνωστόν, εχουν πολλά λεφτά και σε λίγο καιρό θα μπορούν να ταξιδεύουν με σκάφη που πετούν σε τροχιά γύρω από τη γη, ενώ τα παιδιά τους θα βρίσκονται πάντοτε μία βδομάδα μακριά από κάθε σημείο που πέφτουν μπόμπες.

Με τον τρόπο αυτό όσοι μπαίνουν στα αεροπλάνα δεν θα κινδυνεύουν πλέον από τις ρουκέτες, ενώ οι φτωχοί θα συνεχίσουν να αγοράζουν όπλα από τους πάρα πολύ πλούσιους για να σφάζονται μεταξύ τους ή για να κάνουν τους ζωντανούς στόχους για διάφορους τρελούς, οι οποίοι δε λένε να καταλάβουν το πραγματικό νόημα της “έντονης ανησυχίας”.

Το κακό όμως σε όλη αυτή την ιστορία είναι πως τα όπλα τα πουλάνε τα ίδια τα πάρα πολύ πλούσια κράτη· οπότε ο πόλεμος είναι τελικά καλό πράγμα, γιατί οι κάτοικοι των πλούσιων αυτών κρατών θα βγάζουν αρκετά λεφτά για να αγοράζουν αεροπορικά εισιτήρια σε συμβατικά αεροπλάνα που θα πέφτουν, και οι φίλοι τους θα κάνουν δωρεές για τα φτωχά ορφανά παιδιά που γλίτωσαν το θάνατο στις Γάζες της υφηλίου με ένα κομμένο πόδι ή χέρι.

Κάποιοι όλο αυτό το λένε βαρβαρότητα· άλλοι κύκλο της ζωής. Με έντονη, όμως, ανησυχία.

Πηγή – πολύφημος