Επιχείρηση Μ.Α.Λ.Α.Κ.Α.Σ. για την ανακατάληψη της Μυκόνου 

Του Ειδικού Συνεργάτη

Δεκάδες κάτοικοι Κολωνακίου, Εκάλης και Πολιτείας συγκροτούν τάγματα εθελοντών προκειμένου να μεταβούν με τα πρώτα πρωινά λίαρ τζετ και με ναυλωμένες θαλαμηγούς στη Μύκονο προκειμένου να την εκκαθαρίσουν από τις οικογένειες που λυμαίνονται τα σοκάκια της.

Μετά το προσκλητήριο απόγνωσης που σάλπισε εργαζόμενη στη νήσο μέσω δημοφιλούς site απόψεων (θα το βρείτε εδώ), οι οργανώσεις “Οχι πιπίλα στην Ψαρού” και “Οχι δαχτυλιές όχι χνώτα σε βιτρίνες και καθρέφτες” απευθύνουν κάλεσμα σε εθελοντές να πυκνώσουν τις τάξεις τους, προκειμένου να ανακαταληφθεί η Μύκονος από την ελίτ του υψηλού γούστου, της κομψής αισθητικής και της απαράμιλλης μουσικής παιδείας που κάθε βράδυ πετώντας πεντοπάνερα σε ρέκτες των Μουσών αποδεικνύει πως τόσα χρόνια στα κονσερβατουάρ δεν πήγαν χαμένα.

Για συμβολικούς λόγους η επιχείρηση έχει πάρει την κωδική ονομασία “Μύκονος Απόλυτα Λεύτερη Απόλυτα Καθαρή Από Σαβουροοικογένειες”, εν συντομία. Μ.Α.Λ.Α.Κ.Α.Σ. “Είμαι συγκλονισμένη μετά απ’ αυτό που διάβασα” μας εξομολογείται νεαρή εθελόντρια που ήδη βρίσκεται στον Πειραιά προκειμένου να αναχωρήσει το πρωί με το πρώτο γιοτ της γραμμής. “Εχω προμηθευτεί ήδη Εβιάν για να καθαρίσουμε το Ματογιάννη από τις ροδιές που έχουν αφήσει τα παιδικά καροτσάκια”.

Σύμφωνα με πληροφορίες του theblob.gr θα πραγματοποιηθούν ρίψεις αλεξιπτωτιστών για την ανακατάληψη της Μικρής Βενετίας και της Ψαρούς και για τον λόγο αυτό έχουν σταλεί επείγουσες παραγγελίες στους οίκους DKNY, D&G και Armani για να ράψουν τα κατάλληλα κοκτέιλ αλεξίπτωτα.

Στο μεταξύ έρανο διοργανώνουν ο Σύλλογος Ελπίδα και η λέσχη μπριτζ “Μαρούσι και Άνω”, -με φιλανθρωπικά ντεφιλέ μόδιστρων – στα βόρεια προάστια, για να αγοραστούν όλα τα Αυγουστιάτικα εισιτήρια καραβιών και αεροπλάνων για Μύκονο. Στη συνέχεια θα διατίθενται από την ΜΚΟ “Ασπρονήσι” με σήμα τον τρυπιοπελεκάνο, η οποία θα περνάει από σύντομο face control όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν προς το νησί και θα εκδίδει μικρή κομψή αλλά “άτυπη” βίζα.

Πηγή – the blob