«πρέπει να ήρθε στη Βουλή στις 2 ή 3 Ιουνίου» δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης.

 Ωστόσο, σύμφωνα με το έγγραφο και με αρ. πρωτ. 39971, η ημερομηνία που διαβιβάζεται στον πρόεδρο της βουλής, είναι 30-5-2014.

 
“Παρέλαβα την δικογραφία στις 5 Μαΐου και την απέστειλα στη Βουλή στις 30 Μαΐου χωρίς να γνωρίζω το περιεχόμενό της” είπε ο υπουργός.
 
 Θα πρέπει να μας διευκρινίσει, αν αυτό είναι η συνήθης πρακτική. Να έρχονται δικογραφίες, και χωρίς να διαβάσει καν το θέμα να τα στέλνει στον πρόεδρο της βουλής.
 
ήταν λάθος η διατύπωση περί προκαταρκτικής εξέτασης που αναφέρεται στο διαβιβαστικό σημείωμα προς τη Βουλή “ μας είπε ο υπουργός..

 

Απόλυτα πιστευτό!! Οι εισαγγελείς στέλνουν έγγραφο ποινικής δικογραφίας, που αφορά τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης στον υπουργό, ο ίδιος το αναπαράγει χωρίς να το διαβάσει… – αυτός και ο Χρυσοχοϊδής, πρέπει να την κοιτάξουν αυτή τη συνήθεια -και εμείς πρέπει να το πιστέψουμε!

Όπως πρέπει να πιστέψουμε ότι για μια διαδρομή 100 μέτρων.. το έγγραφο έκανε έξη ημέρες για να φτάσει!
Θα μου πείτε έκανε ενάμιση μήνα για να φτάσει από την εισαγγελία στο γραφείο του υπουργού.. που όταν το παρέλαβε ΔΕΝ το διάβασε !! – τι διάολο … για μνημόνιο το πέρασε; – στις έξη ημέρες για να περάσει από το ένα γραφείο στο άλλο θα κολλήσουμε ;

Αναμένεται η κυβέρνηση να αναθέσει την διαλεύκανση της υπόθεσης στον αστυνόμο Μπέκα και το πόρισμα να το τρίψει στα μούτρα όποιου αμφιβάλλει ότι τα πράγματα είναι ακριβώς όπως τα λέει!!

Πηγή : Κίνηση Ενεργοί Πολίτες