Οι νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις του Πακιστανολιάκου απο το ελληνικό κοινοβούλιο ανάγκασαν τη χώρα να κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από όλους: Να πέσει από τα σύννεφα.

Σε κάποια φάση, ο αρχηγός του ντόπιου ναζισμού ανακοινώνει πως στα κινητά τηλέφωνα που του κατέσχεσε η Αντιτρομοκρατική υπάρχουν κλήσεις από τον διευθυντή του γραφείου Τύπου του Σαμαρά Γιώργο Μουρούτη. Από την πλευρά της ακροδεξιάς κυβέρνησης δεν υπήρξε καμία σοβαρή απάντηση, όπως ακριβώς έγινε και μετά τη δημοσιοποιήση της κουβέντας Μπαλτάκου – Κασιδιάρη. Το μόνο που αρκέστηκε να πει ο Μουρούτης ήταν πως δεν έχει συναντηθεί ποτέ του με τον Μιχαλολιάκο.  

Αυτή η απάντηση μπορεί να γίνει δεκτή μόνο απο πανηλίθια δίποδα όντα με μηδενικό πνευματικό επίπεδο, δηλαδή τουλάχιστον το 80% των ελλήνων πολιτών. Ο α λέει πως μέσα στο κινητό μου υπάρχουν κλήσεις από τον β και η επίσημη απάντηση του β είναι πως δεν έχω συναντηθεί ποτέ μου με τον α. Γεια σου μπάρμπα, κουκιά σπέρνω. Μεταξύ μας τώρα, καλά κάνει ο Μουρούτης. Πρώτον, γιατί δεν νιώθει την ανάγκη να απολογηθεί για τις κλήσεις προς τον Πακιστανολιάκο και δεύτερον γιατί γνωρίζει ότι όσοι ψηφίζουν το κόμμα του Σαμαρά είναι πρόθυμοι να δεχτούν τα πάντα.

Μπορούν να δεχτούν τις συνομιλίες Σαμαρά με το Θεο, μπορούν να δεχτούν το success story, μπορούν να δεχτούν την ανάπτυξη, μπορούν να δεχτούν το ολοκληρωτικό ξεπούλημα της χώρας, μπορούν να δεχτούν τα τεράστια ποσοστά ανεργίας, ανέχειας και φτώχειας. Στον Μουρούτη θα κολλήσουν; Πάντως, έχει μεγάλη πλάκα η πολιτική ζωή της χώρας. Όπως και να το δεις.

Το δεξί χερί (Μπαλτάκος) ενός ακροδεξιού τύπου σαν τον Σαμαρά μιλάει με μία τρομακτική οικειότητα με τον Κασιδιάρη. Το άλλο χέρι (Μουρούτης) παίρνει τηλέφωνα τον αρχηγό του ντόπιου ναζισμού. Ο αρχηγός της ελληνικής αστυνομίας προτρέπει τους μπάτσους να κάνουν το βίο αβίωτο στους μετανάστες. Τουλάχιστον οι μισοί μπάτσοι ψηφίζουν Χρυσή Αυγή και το Αιγαίο έχει γίνει ένα από τα μεγαλύτερα νεκροταφεία μεταναστών. Μέσα στην κυβέρνηση κάνουν κουμάντο οι ακροδεξιοί με τα αστεία ονόματα, αλλά σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αισιοδοξούμε γιατί πρώτη φορά κέρδισε η Αριστερά.

Τόσο Αριστερά είχαμε να δούμε από τη Χούντα…

Πηγή : imfuck-off