Σγουρός

τα φιλαράκια : ο βασιλιάς της ντόπας & της ανυπαρξίας μαζί με τον τρελό

Για τεράστιες ελλείψεις παιδικών εμβολίων με ευθύνη του υπουργού Υγείας, Αδωνι Γεωργιάδη και του περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρού καταγγέλλουν οι υπεύθυνοι του Κοινωνικού Ιατρείου-Φαρμακείου Βύρωνα (ΚΙΦΒ), οι οποίοι χαρακτηρίζουν μύθο το εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμών. Το ΚΙΦΒ, μάλιστα, υπογραμμίζει πως βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο χιλιάδες παιδιά άνεργων κι άπορων οικογενειών, που αδυνατούν να κάνουν τα αναγκαία εμβόλια γιατί δεν έχουν χρήματα να τα αγοράσουν από φαρμακεία.

«Απαιτούμε από τον περιφερειάρχη κ. Σγουρό να δώσει στην δημοσιότητα τα κονδύλια που υποτίθεται ότι διατίθενται για  τα δωρεάν εμβόλια παιδιών και ταυτόχρονα να  δημοσιοποιήσει τους λόγους των τεράστιων ελλείψεων βασικών εμβολίων στις δομές του ΕΣΥ στην Αττική. Καταγγέλλουμε ότι το Κέντρο  Υγείας  Βύρωνα, που αποτελεί τμήμα του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Αθήνας, στερείται βασικών εμβολίων για παιδιά και νέους. Το Κ.Υ.Β. από το 2013 δήλωσε επανειλημμένα ότι βρίσκεται σε αδυναμία να ικανοποιήσει την ζήτηση σε παιδικά εμβόλια και παροτρύνει τους γονείς να τα προμηθευτούν από τα φαρμακεία.

Η βασική ευθύνη βαρύνει το υπουργείο Υγείας και τον περιφερειάρχη Αττικής κ. Σγουρό, αλλά και τους δήμαρχους του δικομματισμού, που συγκαλύπτουν τις κυβερνητικές ευθύνες και τις τεράστιες ελλείψεις σε εμβόλια. Δεν είναι τυχαίο ότι ο υποψήφιος δήμαρχος της Ν.Δ. στον Βύρωνα κ. Γώγος φωτογραφήθηκε πρόσφατα με τον κ. Γεωργιάδη στον Βύρωνα, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει βγάλει άχνα για τις εγκληματικές ελλείψεις των εμβολίων στο ΚΥΒ.  Σημειώνουμε ότι ο κ. Χρ. Γώγος ήταν στην τετραετία 2010-1014 αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Βύρωνα», επισημαίνεται στην ανακοίνωση του ΚΙΦΒ.

Πηγή : κουτί της πανδώρας