Η Εβδομάδα των Παθών του Χριστού μάς τέλειωσε για φέτος.

Γυρίσαμε στις δουλειές μας – όσοι κωλόφαρδοι έχουμε ακόμα, ενώ με τις σόδες χωνέψαμε και το αρνί – όσοι υπερτυχεροί έχουμε ακόμα λεφτά και το αγοράζουμε (μη φανταστείς, εμείς ένα αρνί το μοιραστήκαμε 4 οικογένειες). Η δική μας Εβδομάδα των Παθών κρατάει πολύ περισσότερο. Προχθές με απόντα τον τέως σωτήρα σβήσαμε 4 κεράκια. Και συνεχίζουμε.

Η κυβερνησάρα μας όμως δεν κάνει διακοπές. Την ώρα που εμείς ανεβάζουμε χοληστερίνη αυτή μένει ξάγρυπνη. Ακόμη και τις άγιες μέρες το μόνο που της τριβελίζει το καύκαλο είναι ποια νέα πουστιά θα βρει να μας πασάρει.

Προειδοποίησις: Το εργάκι που ακολουθεί είναι ακατάλληλο για όλους.

Στο νόμο 4223 “Ενιαίος Φόρος Ιδιοκτησίας Ακινήτων και άλλες διατάξεις” που ψήφισαν την τελευταία μέρα του 2013 (ΦΕΚ 287Α/31-12-2013) αναφέρεται ο τρόπος φορολόγησης των ακινήτων:

 

 

Μετά από 4 μήνες έρχονται οι ίδιες μουτσούνες και καταθέτουν νέα τροπολογία που διορθώνει τις …αδικίες. Κάποιος εκεί μέσα σκέφτηκε: “άσε να περάσει η Πρωτοχρονιά και τα Φώτα, έχουμε και άλλες αργίες μπροστά μας να τους αλλάξουμε τα φώτα.” 

Μόλις χθες κατέθεσαν τροπολογία-λαιμητόμο για όποιον μαλάκα είχε την ηλίθια ιδέα να φτιάξει σπίτι. Τα χρόνια που εσύ ή ο πατέρας σου κάνατε όνειρα, τα χρόνια που τρώγατε αποξηραμένα σκατοπαξίμαδα και μαζεύατε λεφτά για να το φτιάξετε, αυτοί γέλαγαν και σας άνοιγαν το λάκκο.

 

Ολόκληρη την τροπολογία μπορείς να την βρεις εδώ.

Πάμε τώρα στις σελίδες 5-6:

 

Τι μας λέει εδώ ο στούρνος και ο θταικούγαθ; Ότι αν το ακίνητο αξίζει π.χ. 100 χιλιάρικα και εσύ για φόρο κληρονομιάς χρωστάς π.χ. 10, ρέστα δεν έχει. Αν δεν έχεις να πληρώσεις η γαμωκυβέρνηση σου δίνει τη …δυνατότητα (!!!) με αίτησή σου (εδώ βαράμε το κεφάλι μας στον τοίχο) να τους παραχωρήσεις (βλ. χαρίσεις) το ακίνητο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν κάνει να λαβαίνεις τη διαφορά που προκύπτει μεταξύ του φόρου κληρονομιάς και της αξίας του ακινήτου.

Μη περιμένεις να πάρεις δίφραγκο μιας και σαν μαλάκας που είσαι πήγες και υπέγραψες αίτηση για να στο πάρουν τσάμπα!

Επειδή δεν πρόκειται να βρεις αγοραστή θα το χαρίσεις στο κράτος (βλ. ΤΑΙΠΕΔ = γερμανική – ολλανδική – γαλλική τράπεζα) και κάτσε μετά να βαράς την κεφάλα σου που δεν τα ‘φαγες και τα μάζευες για να τους τα δώσεις μαζεμένα.

Σε λίγες μέρες έχουμε εκλογές. Τρέξε να πάρεις το πλεόνασμα βλακείας σου κι ύστερα κάτσε και σκέψου πόσο περισσότερο μαλάκας μπορείς να γίνεις.

Μπα! Δεν νομίζω! Εσύ που εξακολουθείς να τους πιστεύεις, το έχεις ήδη τερματίσει αγόρι μου…


Πηγή : Ακυβέρνητος