Την Πέμπτη ανακαλύφθηκε ένας νέος πλανήτης που μοιάζει με τη Γη και βρίσκεται μάλιστα σε τόσο κοντινή απόσταση που άνετα μπορούμε να περάσουμε και να πούμε μια καλησπέρα. Ο Αντώνης Σαμαράς όμως δεν θα σταματήσει εκεί. Αποστομώνοντας όσους τον χαρακτηρίζουν οπισθοδρομικό και πως πασχίζει να επιβάλλει ξανά το “Ελλάς-Ελλήνων-Χριστιανών”, επανδρώνει αποστολή για την μεταφορά του Αγίου Φωτός από το μελλοντικό εξοχικό, στη μαμά Γη. Τόσο μπροστά.

Η ανακοίνωση της είδησης πως σε μόλις 490 έτη φωτός και σε “κατοικήσιμη ζώνη” βρίσκεται μία δεύτερη Γη στο μέγεθος της πρώτης και με συνθήκες μάλιστα που ευνοούν την φιλοξενία ζωής δεν άφησε ασυγκίνητους μόνο τους επιστήμονες που πανηγυρίζουν για την ανακάλυψη.

Σύμφωνα με την εκκλησία, αν υπάρχει πλανήτης που μπορεί να έχει παρόμοιες συνθήκες ζωής με τον δικό μας, πρόκειται σίγουρα για κάποιον από τους σταθμούς της περιοδείας του Χριστού, καθώς αποκλείεται να υπάρχουν άνθρωποι που να μην είναι χριστιανοί.

Έτσι, και σε απάντηση της φασαρίας των τελευταίων ημερών σχετικά με το Άγιο Φως και το κόστος μεταφοράς του στο Δυτικό Ιράν, η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά σκέφτεται να στείλει μια αποστολή στον νέο αυτό πλανήτη για να φέρει το Άγιο Φως από τους νέους Αγίους Τόπους. Η μεταφορά του στη Γη θα γίνεται αρχικά από τη χώρα μας, ενώ υπάρχει σχετικό bussiness plan για franchise στον υπόλοιπο πλανήτη. Την σχετική μελέτη έχει κάνει η τρόικα και το success story είναι βέβαιο.

Η αποστολή θα ξεκινήσει από τη βάση της NASA στη Μεσσηνία και σε αυτήν θα συμμετάσχουν παπάδες από όλη την Ελλάδα, γριές σταυροκοπούσες, ο πρόεδρος Πούτιν, ο Λιακόπουλος, η Παναγία της Τήνου καθώς και ο ίδιος ο Αη Γιώργης, αφού ο νέος πλανήτης αποδεικνύεται βραχώδης και θα χρειαστεί κάποιος να εξουδετερώσει τα φίδια και τους δράκους που κρύβει. Διακριτική θα είναι και η συνοδεία των ΕΛ για να μην τρομάξουν οι ιθαγενείς.

Το κόστος του ταξιδιού δεν θα είναι πρόβλημα καθώς στην αποστολή θα συμμετάσχουν επιχειρηματίες, εφοπλιστές, εργολάβοι και πετρελαιάδες για την προώθηση των ελληνικών προϊόντων και του τουρισμού, και προσφέρθηκαν ήδη να αναλάβουν τα έξοδα του μεγάλου αυτού ταξιδιού. Μαζί τους θα φέρουν ελιές, λάδι, φέτα, ρίζες, μίζες, υποβρύχια και μια μεγάλη φωτογραφία του Αντώνη Σαμαρά για ασπασμό.

Στην αποστολή αναμένεται να συμμετέχει και ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος μαζί με ένα σκύλο που γαυγίζει, ένα γάιδαρο που γκαρίζει και τον Νίκο Δήμου που αφορίζει. Ο Ιερώνυμος θα συνοδεύσει την αποστολή για να βεβαιωθεί πως ο συγγραφέας που τολμά να αμφισβητεί την θαυματουργία του Αγίου Φωτός και να το χαρακτηρίζει ειδωλολατρία θα σαπίσει για πάντα στη Δεύτερη Γη και θα ενοχλεί μόνο τους Δεύτερους γήινους.

Η μεταγωγή του Δήμου στη Δεύτερη Γη θα γίνει μετά από παρέμβαση του Σταύρου Θεοδωράκη, καθώς όπως είπε δεν πρέπει οι πολιτικοί να παίζουν με το θρησκευτικό συναίσθημα του κόσμου. Είναι ελεύθεροι να εκφράζουν τις απόψεις τους ελεύθερα αρκεί να μην διακινδυνεύουν τις ψήφους του Ποταμιού με τις ριζοσπαστικές τους ιδέες. Η Νέα Γη δεν αποτελεί σταθμό της περιοδείας του Σταύρου Θεοδωράκη για τις ευρωεκλογές, οπότε το Ποτάμι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να εκφράσει τις απόψεις του ελεύθερα εκεί ο Νίκος Δήμου.

Η αποστολή αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα τις επόμενες ημέρες γιατί έχει μπροστά της 490 έτη φωτός να διανύσει και η μεταφορά του Αγίου Φωτός θα γίνει μέσω του Μπαλτάκου, που μαζί με τον Αντώνη Σαμαρά αποτελούν τις δάδες της Νέας Δημοκρατίας, της παράδοσης και της ορθοδοξίας.

Πηγή : Ρεμπελίσκος