Ο… «θρίαμβος» στις αγορές!

Πραγµατικό… «τσακάλι» ο Σαµαράς. Τον Ιανουάριο του 2010, όταν η Ελλάδα δανειζόταν µε επιτόκιο 5,7%, µας έλεγαν ότι τόσο υψηλό επιτόκιο δανεισµού σηµαίνει πως είµαστε χρεοκοπηµένοι ως λαός και χώρα. Τώρα η κυβέρνηση Ν∆-ΠΑΣΟΚ δανείστηκε 3 δισεκατοµµύρια ευρώ µε επιτόκιο 4,75% και ο Σαµαράς και ο Βενιζέλος πανηγυρίζουν ότι «θριάµβευσαν» κι αυτό αποδεικνύει πως «σωθήκαµε». Η διαφορά δηλαδή ανάµεσα στη χρεοκοπία και στο θρίαµβο είναι όλη κι όλη… µία µονάδα στο επιτόκιο δανεισµού  – µε 5,7 χρεοκοπούµε, µε 4,7 θριαµβεύουµε!

Αυτοί µας θεωρούν απερίγραπτα ηλίθιους για να «χάβουµε» τέτοια παραµύθια, αλλά άπαντες σχεδόν οι Έλληνες θεωρούν απερίγραπτους πολιτικούς απατεώνες όλο αυτό το κυβερνητικό σκυλολόι! Κλοτσηδόν πρέπει να τους διώξουµε µε τους αγώνες του λαού µας. Οι επερχόµενες ευρωεκλογές θα σηµατοδοτήσουν την έναρξη της διαδικασίας απαλλαγής της Ελλάδας από τους «Τσολάκογλου» του κεφαλαίου, των Γερµανών και της ΕΕ.

Σιωπούν ο ένοχος οικονοµικής γενοκτονίας των Ελλήνων Ευάγγελος Βενιζέλος και ο εξίσου κατάπτυστος πολιτικά δωσίλογος Αντώνης Σαµαράς για το γεγονός ότι, όταν µε το Μνηµόνιο έδεσε χειροπόδαρα την Ελλάδα ο κατεξοχήν ένοχος Γιώργος Παπανδρέου, το επιτόκιο «χρεοκοπίας» του 5,7% εκτινάχθηκε µέχρι το… 40% (!), ενώ ετοίµαζαν το «κούρεµα».

Ναι, επί µνηµονιακής κατοχής έγιναν τα απερίγραπτα όργια µε τα επιτόκια δανεισµού! Και µόλις πέτυχαν τους πολιτικούς στόχους τους, αµέσως τα επιτόκια έπεσαν θεαµατικά. Φέτος τον Ιανουάριο το επιτόκιο ήταν µόλις 8,4% και τον Μάρτιο λίγο πάνω από το 6%! Ποιον κοροϊδεύουν λοιπόν;

Πηγή : πριν